Tablični računalniki
07.06.2024 06:20

Deli z drugimi:

Share

10,1-palčni tablični računalnik po super ceni

Če niste najbolj zahteven uporabnik, a bi imeli tablico za surfanje po spletu, gledanje posnetkov in podobno, potem si velja ogledati V61.
Foto: Cafago
Foto: Cafago

Če niste najbolj zahteven uporabnik, a bi imeli tablico za surfanje po spletu, gledanje posnetkov in podobno, potem si velja ogledati 10,1-palčno tablico z zaslonom ločljivosti 1280×800 IPS, ki je zdaj na voljo na spletni strani www.cafago.com za 72,53 €. Sama dostava v Slovenijo je brezplačna (free shipping), jo pa pošiljajo iz kitajskega skladišča.

Odlična izbira doma ali na poti

Tablični računalnik V61 boste lahko uporabljali ne glede na to, ali radi gledate filme, sledite serijam ali na kavču brskate po spletu.

Tablica je tanka in lahka, saj je debela le 6,99 mm, zaradi česar je enostavno prenosljiva in udobna za držanje. Z 10,1-palčno diagonalo je odlična za uporabo na poti.

Opremljena je z 8-jedrnim čipom MT6755, brez zatikanja se spopada z vsemi potrebami osnovnega uporabnika, kot so avdio in video zabava, spletno učenje in še več. V njenem drobovju se skriva 8 GB RAM-a in 128 GB prostora za shranjevanje podatkov.

Z njo boste lahko posneli tudi kakšno fotografijo

Ima dve kameri, zadaj z ločljivostjo 8 MP, spredaj pa je selfi kamera ločljivosti 2 MP. Ne poka po šivih, boste pa lahko z njo posneli kakšno simpatično fotografijo, ko ne bo pri roki telefona.

Z baterijo kapacitete 6000 mAh in napredno tehnologijo upravljanja porabe energije omogoča celodnevno uporabo. Da ne boste preveč čakali, 20-W polnjenje hitro napolni baterijo.

Ima dva zvočnika, ki ustvarjata stereo zvok, ter samodejno prilagajanje levega in desnega stereo izhoda, kar pripomore k boljši zvočni izkušnji. Na voljo je tudi izhod za žične slušalke.

Tablica V61 zadovolji vaše dnevne potrebe, če preigravate manj zahtevne igre, se učite ali postorite kakšno malenkost za službo. Nadgrajen operacijski sistem Android 13 omogoča gladko delovanje aplikacij.

Za konec je tu še pametna funkcija razdeljenega zaslona, ki omogoča uporabo tablice za več opravil hkrati. Delo in spremljanje serij lahko potekata istočasno, seveda če sami to zmorete – tablica je pripravljena.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Cafago.


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

INSIS d.o.o.

Erjavčeva ulica 18, 5000 Nova Gorica, Tel: 041 938 792
Podjetje Insis, d. o. o., se s spletno prodajo ukvarja že od leta 2009. Ekipa spletne trgovine PoceniPC.com vestno skrbi za svoje kupce. Najbolj so veseli vašega zadovoljstva, zato ... Več

Tiskarna Igma-Graf, Martin Škofljanec s.p.

Brege 60, 8273 Leskovec pri Krškem, Tel: 040 744 158
Kako vam lahko reklamna majica pomaga pri promociji vašega podjetja Promocije podjetja se je potrebno lotiti na pravi način, saj potencialna stranka ne sme imeti občutka vsiljivosti ... Več
Zlati partner

EUDACE d.o.o.

Dunajska cesta 159, 1000 Ljubljana, Tel: 05 994 21 60
Spoznajte podjetje Eudace Podjetje Eudace deluje na področju vpeljave ISO standardov, izvedbe izboljšanja informacijske varnosti v podjetju, varstva osebnih podatkov in poslovnega ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več