Programska in razvojna orodja
06.07.2016 11:43
Posodobljeno 5 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

6 iskalnih zadetkov, ki jih mora Google NUJNO odstraniti!

Spodnja vsebina je primerna le za starejše od 18 let, ki niso občutljivi na... občutljive vsebine.
6 iskalnih zadetkov, ki jih mora Google NUJNO odstraniti!
6 iskalnih zadetkov, ki jih mora Google NUJNO odstraniti!

Da se na spletu dandanes najde vse živo verjetno ni nič novega. Obstajajo pa vsebine, ki presegajo vse meje dobrega oz. normalnega okusa, pri katerih bi Google resnično lahko razmislil o odstranitvi. Za vas smo izbrali zgolj 6 šokantnih iskalnih zadetkov, medtem ko si lahko vseh 10 pogledate v videu portala “Alltime 10’s”.

  1. Askarioza – Bolezen, ki jo povzroča zajedavska navadna glista Ascaris lumbricoides. Fotografije infekcije so ene najbolj odvratnih vsebin, ki jih je možno najti preko Googla. Do okužbe pride z uživanjem hrane ali pijače, okužene z jajci Ascaris. Fotografije glist v telesu gostitelja pokrite s sluzjo zares ne spadajo na “jedilnik Googla”.
  2. Orokavičenje (“Degloving”) – Proces, ki je dobil ime po odstranjevanju rokavic. Huda poškodba pri kateri večji del kože popolnoma odstopi od podkožnega tkiva. Zdravljenje orokavičenja poteka z kompleksno operacijo, kjer pacientu kožo ponovno namestijo na svoje mesto.
  3. Polaroidi Jeffreyja Dahmerja Ameriški serijski morilec in posiljevalec, ki je med letoma 1978 in 1991 svojo kartoteko dodobra napolnil z umori, nekrofilijo, kanibalizmom in razkosanjem teles 17-ih moških in dečkov. Vse to je za lasten sprevržen užitek dokumentiral in večina polaroidnih slik je na Googlu dostopnih še danes.
  4. Olimpijada bolečine BME Olimpijada bolečine je tekmovanje, ki ga organizira “on-line” revija Body Modification Ezine. Preprosto povedano, tekmovanje v pragu bolečine. Tekmovalci se izpostavljajo raznim oblikam mučenja in telesne modifikacije z enim preprostim razlogom, in sicer, da bi pokazali kdo je najboljši v prenašanju bolečine. Posnetki in fotografije so na Google.de od leta 2005 že prepovedani, so pa dostopni preko ostalih brskalnikov.
  5. Samomor Roberta B. Dwyera Dwyer je leta 1987 sklical tiskovno konferenco, bil je namreč član senata zvezne države Pennsylvania, med govorom vzel pištolo in se hladnokrvno ustrelil v usta. Samomor je bil kasneje predvajan po televiziji, sedaj pa je posnetek našel novo domovanje na spletu.
  6. Tripofobija Strah pred nepravilnimi vzorci, luknjami ali majhnimi bulami. Slike na Googlu, povezane s tripofobijo lahko posameznike, ki trpijo za to vrsto fobije, spravijo v občutek nelagodja ali celo slabosti. Slike gob, čebeljega satovja in recimo lotusovih cvetov spadajo v to kategorijo. Strah pa naj bi izhajal iz zgodovine in strahu pred zastrupitvijo preko teh raznih lukenj.

*Opozorilo za vse tiste z nekoliko občutljivejšim želodcem! Vizualne podobe v videu so precej eksplicitne.

Vas zanima več iz te teme?
Google iskalnik

Prijavi napako v članku