Računalništvo, telefonija
08.01.2020 12:59
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zobna ščetka, ki zobe očisti v desetih sekundah

Za temeljito čiščenje zob bomo odslej potrebovali zgolj 10 sekund.
Za temeljito čiščenje zob bomo odslej potrebovali zgolj 10 sekund.

Hiter tempo življenja od nas zahteva prilagodljivost in motiviranost, predvsem pa dovolj energije, da opravimo vse zadolžitve, ki jih pred nas postavljajo služba in družina. Zaradi tega vse več ljudi, predvsem na področju IT, posega po sodobnih napravah, s katerimi lahko delo opravijo kar se da hitro. To bo zagotovo držalo za visokotehnološko zobno ščetko Y-Brush, saj obljublja, da bodo naši zobje čisti v zgolj desetih sekundah. Zato niti ne preseneča, da je finskemu podjetju FasTeesH zanjo brez težav uspelo zbrati denar za zagon množične proizvodnje, prvi uporabniki pa jo bodo prejeli že na začetku letošnjega leta.

Napredeno zobno ščetko FasTeesH Y-Brush nedvomno odlikujeta tako izjemna hitrost čiščenja zob kot tudi zanimiva oblika. Novodobna zobna ščetka je namreč oblikovana po vzoru športnega ščitnika za zobe, sestoji pa iz dveh delov, pri čemer osrednji predstavlja klasične antibakterijske ščetine za čiščenje zob, razporejene v polkrogu, drugi pa je namenjen za kapsule z zobno pasto in baterijo, ki z vibriranjem premika ščetine. S to ščetko naj bi bili naši zobje vedno čisti, saj danes zaradi pomanjkanja časa in tudi zaradi lenobe le redko kdo drgne zobe s klasično ščetko dovolj dolgo.

Visokotehnološka zobna ščetka FasTeesH Y-Brush pričakovano ni poceni. Zanjo je namreč treba odšteti slabih 110 evrov. Dodatne ščetine, ki jih je priporočljivo zamenjati vsakih šest mesecev, stanejo še dodatnih 25 evrov. Kako se bo novost odrezala v praksi in kako jo bodo uporabniki sprejeli, bo znano kmalu.


Prijavi napako v članku