Avtomoto
Življenjski slog
28.09.2023 17:00

Deli z drugimi:

Share

Zmogljivo E-kolo Samebike za ugodnih 740 €

E-kolesa, ki združujejo tradicionalne kolesarske mehanizme s sodobno električno pomočjo, so v zadnjem desetletju postala globalni fenomen. Vse več ljudi se odloča za e-kolesa zaradi njihove učinkovitosti, sposobnosti premagovanja večjih razdalj in lažjega kolesarjenja po klancih, ne da bi pri tem izgubili na fizični aktivnosti.

Na TEJ POVEZAVI smo našli ugodno e-kolo Samebike MY-SM26 za 739,99 €, s katerim lahko vstopite v svet e-mobilnosti.

Električno kolo Samebike: ključne značilnosti

Začnimo pri motorju in bateriji, ki sta osrednji komponenti vsakega e-kolesa. Med kolesarjenjem vam bo pomagal 350 W močan brezkrtačni motor, ki vas bo lahko pognal do hitrosti 30 kilometrov na uro. Za spodobne dosege bo poskrbela baterija kapacitete 8 AH 2000 mAh. V polnem električnem načinu to pomeni do 40 kilometrov, v načinu pomoči pa do približno 80 kilometrov. Obe komponenti se nahajata na robustni konstrukciji iz aluminijeve zlitine, ki zagotavlja izjemno vzdržljivost in nosilnost do 150 kilogramov.

Med vožnjo boste imeli na voljo štiri načine asistence: čista elektrika, način pomoči, brezelektrični način in način potiskanja. Na aluminijevi konstrukciji je tudi števec z osvetlitvijo v ozadju, ki vam bo pomagal pri sledenju podatkov vožnje: hitrost, moč baterije, prevožena razdalja, način vožnje in diagnoza napak.

Za udobje bodo poskrbele sprednje vilice, ki blažijo udarce, zmanjšujejo motnje in se dobro odzivajo na nenadne spremembe na cesti. Za varnost pa bosta skrbela super svetel LED žaromet in dvojni kolutni zavorni sistem spredaj in zadaj.

Več TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Komponentko d.o.o.

Ulica Ambrožiča Novljana 5, 1000 Ljubljana, Tel: 030 755 005
Računalniške ponudbe je v Sloveniji ogromno. Dobre računalniške ponudbe pa zelo malo. Vsak, ki se odloča za nakup računalnika, grafične kartice ali katerekoli druge računalniške ... Več

COPIGRAF FAGANELJ d.o.o.

Ulica tolminskih puntarjev 4, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 333 34 56
V digitalnem svetu se poraja pomembno vprašanje. Je digitalna prisotnost vse, kar potrebuje podjetje? Je digitalna identiteta dovolj za krepitev prepoznavnosti blagovne znamke? Ne, ... Več

VideoExpert.eu – trgovina s profesionalno video opremo

Gunceljska cesta 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 01 512 22 11
Spletna trgovina VideoExpert.eu Spletna trgovina videoexpert.eu je vodilna slovenska trgovina s profesionalno video, cinema in broadcast opremo. Njihovo vodilo je nuditi najprimernejše ... Več
Diamantni partner

Miklavčič marketing, d.o.o.

Zgornji Brnik 130H, 4210 Brnik aerodrom, Tel: 041 414 847