Telefoni
20.12.2011 14:41
Posodobljeno 10 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmogljiv pametni telefon podjetja Huawei

Huawei Mercury ima velik 4 palčni zaslon občutljiv na dotik, FWVGA ločljivosti 480 × 854 slikovnih točk, poganja pa ga enojedrni procesor Qualcomm Scorpion 1.4GHz.
Huawei Mercury ima velik 4 palčni zaslon občutljiv na dotik, FWVGA ločljivosti 480 × 854 slikovnih točk, poganja pa ga enojedrni procesor Qualcomm Scorpion 1.4GHz.

Kitajsko podjetje Huawei Mobile se na vse pretege trudi osvojiti trge po vsem svetu, njegovi mobiteli pa so vse bolj zmogljivejši. Tako je od danes naprej, kupcem ameriškega operaterja Cricket Communications, Inc., na voljo visoko zmogljiv pametni telefon, ki sliši na ime Huawei Mercury. Huawei Mercury ima velik 4 palčni zaslon občutljiv na dotik, FWVGA ločljivosti 480 × 854 slikovnih točk, poganja pa ga enojedrni procesor Qualcomm Scorpion 1.4GHz. Na voljo je še 512 MB RAM pomnilnika in operacijski sistem Android 2.3.5. Ne gre za najtanjši pametni telefon, saj njegova debelina znaša 10.6mm, medtem ko je težak 138 gramov.

Poleg tega je telefon opremljen s številnimi funkcijami, vključno z sprednjo in zadnjo 8MP kamero z LED bliskavico in samodejnim ostrenjem. Podpira tethering za do 5 naprav, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 2.1 ter seveda 3G povezovanje. Podprta je tudi možnost, za ločitev osebne in poslovne e-pošte. Poleg tega so uporabnikom na voljo tudi vse storitve Google Mobile: Gmail, Google Maps s 3D zemljevidi, brezplačna turn-by-turn navigacija, Google Earth in YouTube itd. Telefon je pripravljen za družbena omrežja, kot sta Facebook in Twitter, nameščenih pa je tudi kar nekaj iger, vključno z Asphalt 5. Kapaciteta baterije znaša »le« 1930mAh.

Vas zanima več iz te teme?
Huawei telefoni

Prijavi napako v članku