Računalništvo, telefonija
24.10.2020 13:17
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zmenkarska aplikacija Facebook Dating na voljo v Sloveniji

Priljubljena storitev Facebook Dating je končno na voljo tudi pri nas.
Priljubljena storitev Facebook Dating je končno na voljo tudi pri nas.

Aplikacije za spoznavanje novih ljudi, zmenkarije preko spleta in še kaj bi se našlo, kar dandanes dojemamo kot nekaj povsem normalnega. Med njimi izstopa Facebook Dating (https://www.facebook.com/dating), ki je na voljo že vse od leta 2018 in ima bogato bazo uporabnikov. Zato ne preseneča, da je aplikacija doslej v 20 državah sveta poskrbela za več kot 1,5 milijarde zmenkov.

Facebook ima mesečno okoli 2,7 milijarde aktivnih uporabnikov, zato je izbire v okviru zmenkarske storitve Facebook Dating več kot dovolj. Poleg tega imajo uporabniki na voljo številne možnosti, kot na primer dodajanje različnih kriterijev pri iskanju idealnega partnerja. Storitev vam ne bo ponujala uporabnikov iz seznama prijateljev, razen če boste to želeli. Prav tako storitev ne bo prikazovala obvestil na Facebook časovnici.

Zmenkarska storitev Facebook Dating je polno združljiva z evropsko zakonodajo, zato naj ne bi bilo bojazni glede zlorabe osebnih podatkov.Na voljo je v številnih evropskih državah, po novem tudi v Sloveniji.


Prijavi napako v članku