Igre
21.12.2009 13:05
Posodobljeno 11 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zlata igralna konzola Nintendo Wii Supreme za bogataše

Ali verjamete, da se bo našel kupec za zlato igralno konzolo Nintendo Wii Supreme?
Ali verjamete, da se bo našel kupec za zlato igralno konzolo Nintendo Wii Supreme?

V kolikor ne veste, kam bi z denarjem, si boste lahko kaj kmalu omislili nakup priljubljene igralne konzole Nintendo Wii v precej drugačni obliki, kot ste jo vajeni. Gre namreč za luksuzno igralno konzolo Nintendo Wii Supreme, ki se lahko pobaha s poltretjim kilogramom 22-karatnega rumenega zlata in paketom posebnih dodatkov.

Tri tipke ohišja zlate igralne konzole Nintendo Wii Supreme, ki ga je oblikoval mednarodno priznani oblikovalec nakita Stuart Hughes, so namreč okrašene še z 9,5 karatnimi diamanti. Za nakup brez dvoma najdražje igralne konzole na svetu bo potrebno priznanemu oblikovalcu nakita odšteti kar 485 tisoč ameriških dolarjev oziroma 340 tisoč evrov.

To pa ni nič v primerjavi z njegovim najdražjim mobilnim telefonom na svetu, za katerega je potrebno odšteti kar 3,2 milijona dolarjev oziroma 2,2 milijona evrov. Gre za pametni mobilni telefon Apple iPhone 3GS, ki ima namesto običajnega plastičnega ohišja ohišje iz čistega 22-karatnega zlata. Za okrasitev ohišja je priznani oblikovalec nakita Stuart Hughes uporabil 53 enokaratnih diamantov, za navigacijsko tipko pa je bil uporabljen 7,1 karatni diamant.

Vas zanima več iz te teme?
Nintendo igre

Prijavi napako v članku