Računalništvo, telefonija
09.02.2021 12:00
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Žepni laserski merilnik razdalje po izredno nizki ceni

Laserski daljinomer je človekov najboljši prijatelj
Laserski daljinomer je človekov najboljši prijatelj

Ste kdaj opazovali mojstre pri prenovi kopalnice ali kuhinje? Zagotovo ste se vprašali, kako tako hitro in natančno izmerijo vse površine. Postanite sam svoj mojster z laserskim daljnomerom DUKA LS-P kitajskega podjetja Xiaomi, ki ga zaradi lahke in priročne oblike lahko pospravite kar v žep.

DUKA LS-P ima kar 11 različnih funkcij. Opravite lahko enkratno ali neprekinjeno merjenje, izmerite površino ali prostornino prostora. Z laserskim merjenjem pa lahko opravite tudi kotno meritev. Ostale funkcije si lahko ogledate TUKAJ. Merjenje je končano v pičlih 0,2 sekundah in je natančno do 1 milimetra. Doseg laserja pa je neverjetnih 40 metrov.

Aluminijasto ohišje je med izdelavo peskano, kar poskrbi za trpežnost in odpornost na poškodbe. Laserski daljnomer je lahko vaš vsakdanji spremljevalec, saj tehta le 28 gramov. Vgrajeno ima baterijo 200 miliamperskih ur, kar je z enim polnjenjem dovolj za 3500 meritev. S hitrim USB polnjenjem nikoli ne boste odšli od doma brez vašega daljinomera.

Edinstveno zasnovo laserskega daljnomera DUKA LS-P so opazili tudi pri družbi IF, ki so mu leta 2019 dodelili nagrado za priročnost in dizajn. Laserski merilnik razdalje je na voljo po izredno ugodni ceni 18,69 evrov na spletni strani prodajalca TomTop. Nakup lahko opravite na TEJ POVEZAVI. Akcija traja do konca marca oziroma do razprodaje zalog, zato nikar ne odlašajte z nakupom. Poštnine vam za izdelek ne bodo zaračunali (Free Shipping).

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

ELKOTEX d.o.o.

Magistrova ulica 1, 1000 Ljubljana, Tel: 01 583 79 10
Elkotex, d. o. o., je grosistično podjetje za nadaljnjo prodajo podjetjem, fizičnim in spletnim trgovinam ter trgovskim verigam. So distributer IT opreme in uporabne elektronike, ... Več
Zlati partner

COPIA BIRO d.o.o.

Koprska ulica 106b, 1000 Ljubljana, Tel: 01 242 58 00
Podjetje Copia biro d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 2012. Od leta 1980 do leta 2012 je delovalo kot sektor v okviru podjetja Copia d.o.o. Leta 2013 so se preselili v poslovne prostore ... Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več
Zlati partner

TP VISION

Ukmarjeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Tel: 03 060 35 35