Življenjski slog
07.09.2022 14:02

Deli z drugimi:

Share

Zelo ugoden 3D tiskalnik za domače mojstre

Edit / Dodano 7. 9. 2022 znižana cena

Prodajalec je še dodatno znižal ceno iz 179,99 € na 159,99 €. Več informacij dobite TUKAJ.

Ko sestavljamo seznam hobijev, se običajno spomnimo na športne aktivnosti in morda na zbirateljstvo. Z razvojem tehnologije pa se na seznam uvršča vseh več aktivnosti, pri katerih potrebujemo strojno opremo. Ena izmed njih je tudi 3D tiskanje, ki je postalo zelo dostopno tudi za začetnike oziroma hobijiste. Na spletu smo na TEJ POVEZAVI zasledili akcijsko ponudbo za 3D tiskalnik Two Trees Sapphire Pro, ki ga lahko dobite za ugodnih 159,99 €.

3D tiskalnik Two Trees Sapphire Pro: glavne značilnosti

Ohišje 3D tiskalnika je izdelano iz čvrste pločevine, ki zagotavlja visoko operativno stabilnost. Pri upravljanju si pomagate s 3,5-paličnim LCD zaslonom na dotik, ki je enostaven za razumevanje in uporabo.

Dvojni turbo ventilator pomaga doseči čistejši in privlačnejši končni 3D izdelek. Avtomatsko izravnavanje zagotavlja, da ne boste izgubljali časa z ročnim izravnavanjem. Ekstruder z BMG dvojnim zobnikom združuje visoko zmogljivost in ločljivost z nizko težo. Skupaj s preizkušeno tehnologijo dvojnega pogona lahko pričakujete brezhibno dovajanje materiala.

3D tiskalnik Sapphire Pro vas s pomočjo senzorja opozori, ko je žarilna nitka počena ali izpraznjena. Na voljo je tudi funkcija »Samodejno nadaljevanje tiskanja«, kar pomeni, da si 3D tiskalnik shrani podatke o tiskanju in položaj tiskalnega glave. V primeru izpada električne energije ali okvare boste po popravilu lahko nadaljevali s tiskanjem, kjer ste nazadnje končali.  Na voljo je velika delovna površina: 235 x 235 x 235 mm. Podpira različne 1,75-milimetrske filamente, kot so PLA, ABS, PETG, leseni filament in še več.

Sapphire Pro je opremljen s čitalnikom kartic SD in USB vmesnikom. Tiskalnik je združljiv s programsko opremo Simplify3d, Cura, Slic3r in podobno.

Za še več informacij kliknite TUKAJ. Spletni prodajalec vam 3D tiskalnik Sapphire Pro dostavi iz evropskega skladišča brez dodatnih dajatev.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
3D printerji 3D tehnologija


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

ETRUST d.o.o.

Arja vas 101, 3301 Petrovče, Tel: 03 710 37 80
Etrust d.o.o. razvija MES sisteme, namenjene planiranju in optimizaciji proizvodnje, ki so povezljive tudi z ERP sistemi, kot je npr. SAP. Več

PC7 d.o.o.

Cesta Andreja Bitenca 68, 1000 Ljubljana, Tel: 01 519 70 65
Podatki so neverjetno močno sredstvo in v vsakem poslu sprožijo val rasti in razvoja. V napačnih rokah pa lahko povzročijo veliko škode. Zato je treba prizadevanja usmeriti v ... Več

GRID d.o.o.

Cesta v Šmartno 49a, 1000 Ljubljana, Tel: 040 299 901

LabelProfi d.o.o. – digitalna produkcija etiket in fleksibilne embalaže

Ozare 18a, 2380 Slovenj Gradec, Tel: 080 10 12
Podjetje LabelProfi d.o.o. je svojo poslovno pot začelo leta 1994 kot majhen studio za grafično oblikovanje in pripravo za tisk. V podjetju od same ustanovitve stremijo k uporabi ... Več