Triki in nasveti
28.07.2012 11:48

Deli z drugimi:

Share

Želite biti rap glasbenik? AutoRap vam to omogoča!

Uporaba aplikacije AutoRap je sila preprosta.
Uporaba aplikacije AutoRap je sila preprosta.

Ste velik navdušenec nad rap glasbo, a nimate dovolj posluha, da bi se z njo ukvarjali ? Če je odgovor da, potem vam priporočamo, da preizkusite novo aplikacijo za mobilne naprave, ki sliši na ime AutoRap. Ta od vas zahteva, da v svoj mobilnik poveste neko besedilo, ona pa ga nato predela in mu doda glasbeno podlago. Dobljena rap skladba se seveda ne more kosati s skladbami najboljših raparjev, je pa povsem solidna. Če ne drugega, bo uporaba aplikacije med vašimi prijatelji ali družinskimi člani prinesla vsaj nekaj smeha.

Če vas bo aplikacija AutoRap zelo navdušila, si lahko prislužite ali dokupite tudi številne nove glasbene podlage. Aplikacija vam ponuja podlage številnih znanih skladb, kot so na primer 50 Cent – In Da Club, Eminem – Love The Way You Lie, Cypress Hill – Insane In The Brain ter Snoop Dogg – Drop It Like It’s Hot.

Aplikacija AutoRap je na voljo za vse uporabnike mobilnih naprav z operacijskim sistemom Android ali iOS. Uporabniki Androida jo lahko dobite v spletni trgovini Google Play, uporabniki Applovih mobilnih naprav pa v spletni strgovini App Store.


Prijavi napako v članku