Digitalizacija
Poslovne rešitve
26.02.2024 07:21
Posodobljeno 2 meseca nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zebra MC9400 – najboljši na trgu se predstavi

Delo v skladiščih doživlja revolucijo. Na trg je namreč vstopil novi prenosni terminal Zebra MC9400, ki nadgrajuje doslej najbolj uporabljan prenosni čitalec na svetu MC9300. S čim novodobnik še posebej prepriča?

Ne glede na velikost vašega podjetja in količino izdelkov, s katerimi operirate, se v skladišču soočate s podobnimi izzivi, kot druga podjetja. Pri popisovanju zalog, obdelavi podatkov in logistiki si želite čim manj tehničnih ovir, ki bi lahko zmanjšale produktivnost. Težko dostopna mesta, slabo berljive kode, nedostopni izdelki na višjih policah, slabša spletna povezljivost – vse to so izzivi, ki jemljejo dragocen čas zaposlenim. Učinkovita rešitev leži v napredni tehnologiji.

Kako torej izboljšati produktivnost v skladišču?

Uvedba učinkovite opreme, kot so napredni prenosni čitalci kod in zaledni sistemi za obdelavo podatkov, omogoča lažje in učinkovitejše delo ter hitrejše prilaganje tržnemu povpraševanju. Opremite osebje s kakovostnimi čitalci kod in optimizirajte procese dela, zmanjšajte stroške ter izboljšajte izkušnjo kupcev.

Z novim mobilnim terminalom Zebra MC9400 se delovna učinkovitost dvigne na višjo raven. S pametnim računalnikom, WI-FI povezljivim čitalcem ter izjemno funkcionalnostjo omogoča hitro in učinkovito delo kjerkoli. Združljivost s pripomočki predhodnika MC9300 dodatno olajša prehod na nov terminal, brez dodatnih investicij.

Najboljše na trgu: Prenosni terminal Zebra MC9400

Ključne prednosti Zebre MC9400 so vsekakor:

  • povezljivost s 5G omrežjem, ki omogoča delo na prostem,
  • Wi-Fi 6E, tipkovnica in zaslon na dotik v eni napravi, večji domet čitalca črtne kode, s katerim seže vse do najvišjih polic,
  • hitro dekodiranje tudi pri poškodovanih in težje dosegljivih kodah ter
  • možnost takojšnje obdelave podatkov in dela na terenu.

Prenosni terminal Zebra MC9400 pa ne skrbi le za vrhunski popis zalog, temveč tudi za celotno vhodno in izhodno logistiko, saj omogoča vsakodnevno uporabo WMS aplikacije za upravljanje skladišč. Tako v eni napravi odgovarja na aktualne potrebe podjetij in jih vodi v digitalizirano, učinkovitejšo in bolj konkurenčno prihodnost.

Inteligenten čitalec kod, na blizu in daleč

Zebra MC9400 deluje na Android 13, z možnostjo nadgradnje do Android 17, vključuje varnostne prednosti in zmogljiv SE58 motor za skeniranje. Z dvojnim snemanjem, razširjenim dosegom skeniranja ter visoko vidnim laserskim merilnikom zagotavlja optimalne rezultate v vseh pogojih.

Snemalnik s podaljšanim dosegom je zmožen izjemno velikega dosega in izboljšuje dosedanje standarde obsega skeniranja.Funkcija dvojnega snemanja mu omogoča večjo moč uporabe po vertikalah. Doseg skeniranja je razširjen, bistvene pa so tudi izboljšave pri dekodiranju pri spremenljivem in fiksnem fokusu. Visoko vidni zeleni laserski merilnik, ki je do sedemkrat svetlejši od rdeče merilne točke, zagotavlja 10 ft (odlično) vidnost tudi na neposredni sončni svetlobi, sprednja barvna kamera z 8 MP ločljivostjo pa omogoča biometrično avtentikacijo in prepoznavanje obraza.

Nič več izgubljenih naprav

Funkcija Zebra Device Tracker omogoča takojšen vpogled v lokacijo in stanje naprav, kar odpravlja izzive iskanja izgubljenih naprav in povečuje učinkovitost ter izkušnjo strank.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
Zebra Systems Zebra MC9400

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem ŠPICA INTERNATIONAL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Srebrni partner

LESTRA d.o.o.

Vaška pot 17c, 1235 Radomlje, Tel: 01 563 60 60
Vodilni na področju trženja projektorjev – strokovno svetovanje, izposoja, montaža in servis Z več kot 30-letnimi izkušnjami in najboljšo izbiro projekcijske opreme za vas. V ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

BILLY POS d.o.o.

Hudourniška pot 2, 1000 Ljubljana, Tel: 051 888 710
Billy rešitve za davčne blagajne temeljijo na tehnologiji v oblaku, kjer so podatki varno shranjeni v primeru izgube ali okvare naprave. Več
Zlati partner

PC H.AND d.o.o.

Brezovce 10, 1236 Trzin, Tel: 01 530 08 00
PC H.AND - podjetje s tradicijo Svetovni trg ponuja pravo enciklopedijo izdelkov, med katerimi se težko odločimo. Na pomoč vam priskoči podjetje PC H.AND, ki se lahko pohvali z ... Več