Telefoni
22.09.2018 09:49

Deli z drugimi:

Share

Že veste kaj vse se skriva v notranjosti novega telefona iPhone XS?

Notranja razporeditev komponent telefona iPhone Xs je v primerjavi s prejšnjimi modeli ostala praktično nespremenjena.
Notranja razporeditev komponent telefona iPhone Xs je v primerjavi s prejšnjimi modeli ostala praktično nespremenjena.

Poletje Apple je nedavno zaključilo tradicionalni dogodek, kjer vsako leto predstavi nove naprave, letos pa so bile glavne zvezde tega dogodka kar trije novi pametni mobilni telefoni iPhone, in sicer iPhone Xs, iPhone Xs Max in iPhone Xr. Ker je zanje treba odšteti kar precej denarja, so se zanesenjaki nizozemskega spletnega portala FixjeiPhone odločili, da pogledajo v notranjost modela iPhone Xs. Tu dejansko gre za prvi vpogled v notranjost novega telefona iPhone doslej.

Kot je razvidno iz videoposnetka, ki je objavljen spodaj oziroma na spletni povezavi http://bit.ly/2QKaR0J, je razvidno, da je notranja razporeditev komponent v primerjavi s prejšnjimi modeli ostala praktično nespremenjena. Edina vidna sprememba je baterija, ki je sedaj iz enotnega »kosa«, njene kapaciteta znaša 2.658 miliamper ur. Zaradi tega je kapaciteta baterije novosti nekoliko manjša, in sicer za 2,2 odstotka v primerjavi s prejšnjim modelom.

Kljub temu naj bi avtonomija delovanja ostala enaka, za to pa naj bi poskrbel energijsko varčnejši procesor Apple A12 Bionic, ki je izdelan s pomočjo 7-nanometrske tehnologije. Ker pa zanesenjaki nizozemskega spletnega portala FixjeiPhone niso razkrili stopnjo popravljivosti novosti, bo za to seveda treba počakati na recenzijo spletnega portala iFixit. Ta naj bi bila na voljo kmalu.


Prijavi napako v članku