Računalništvo, telefonija
10.04.2008 08:38
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaživel nov finančni spletni portal surovine.si

Na novem spletnem portalu www.surovine.si so zbrane aktualne informacije s področja naložb v plemenite in industrijske kovine, energente, kmetijske ter druge pomembne surovine. Te naložbe postajajo v času velikih turbulenc in negotovosti na kreditnih, borznih in deviznih trgih vse pomembnejše ter vse bolj zaželene v portfeljih institucionalnih in posameznih vlagateljev. Surovine ravno ob visoki inflaciji, prihajajočih recesijah ter večjemu povpraševanju posamezniku nudijo visoko stopnjo zaščite premoženja, saj je celotno gospodarstvo odvisno od njih in energije. Spletni portal je prva in edina tovrstna stran v Sloveniji, ki na jedrnat in jasen način obvešča o gibanjih tečajev surovinskih kotacij, trendih, priložnostih in možnostih naložb na področju surovin ter energije.

Širši javnosti so namenjene predvsem aktualne poslovne informacije na temo raziskovanja, črpanja, proizvodnje ter povpraševanja po surovinah, energentih, plemenitih ter industrijskih kovinah. Dodatno pa so predstavljene tudi strateške odločitve gospodarskih velesil. Za zahtevnejše obiskovalce je možen vpogled v trenutne kotacije in diagrame gibanja cen posameznih surovin, energentov, plemenitih ter industrijskih kovin skozi čas. Objavljene informacije in komentarji so avtorsko delo domačih finančnih strokovnjakov, ki večino informacij pridobijo iz različnih finančnih medijev (Bussines Time, BBC News, Bloomberg, The Bulliondesk, Commodityonline.com, Basemetals.com, Kitco.com, Cnnmoney.com).

Posebej velja omeniti tudi možnost naročila na brezplačno svetovanje glede naložb. Svetovanje lahko poteka bodisi na domu ali v pooblaščenih pisarnah po celi Sloveniji. Prijaviti se je mogoče tudi na brezplačno obveščanje o dogodkih, zanimivostih ter ostalih dogajanjih na surovinskem trgu.

Spletno stran je postavilo podjetje Elementum skupaj s partnerskim podjetjem iz Nemčije HDV Heidelberger Vermögensverwaltung GmbH.


Prijavi napako v članku