Igre
19.08.2008 08:54
Posodobljeno 13 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zavzemanje spletnega vesolja

Igra WebWars: EVE ponuja nov način zavzemanja in nadzorovanja ozemlja, le da gre v tem primeru za spletni teritorij. Z uradne spletne strani si naložimo dodaten modul za spletni brskalnik našega izbora in takoj lahko začnemo z našimi osvajalskimi pohodi.

Vsaka spletna stran, ki jo obiščemo je lahko obetavna tarča. Nad njo pošljemo virtualne frigate, križarke ali bojne ladje, ki stran okupirajo, če pa stran že varujejo sile drugega igralca, se flote spopadejo. Stran nato pripada zmagovalcu konflikta. Vrednost spletnih strani je odvisna od obiska, ki ga te ustvarjajo, zato bodo zelo popularne strani izjemno iskan in težek plen. Ozemlje, ki si ga igralec lasti, ustvarja dobiček, ta sredstva pa se lahko uporabijo pri nakupu dodatnih bojnih ladij, ki jih je nato spet možno odposlati na misije v virtualni prostor.

Ta igra se imenuje po vesoljski masivno-večigralski spletki EVE Online, saj so vesoljske ladje in nekatere ostale vsebine vzete prav iz te igre. Drugače je WebWars: EVE popolnoma samostojna in ne zahteva predhodnega znanja iz svoje velike, kompleksne sorodnice.


Prijavi napako v članku