Računalništvo, telefonija
26.10.2018 07:34
Posodobljeno 3 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Računalnik “vse v enem” z vgrajenim brezžičnim polnilcem

Osebni računalnik vse-v-enem Asus Zen AiO 27 All-In-One omogoča brezžično polnjenje mobilnih naprav!
Osebni računalnik vse-v-enem Asus Zen AiO 27 All-In-One omogoča brezžično polnjenje mobilnih naprav!

Danes že marsikateri pametni telefon omogoča brezžično polnjenje. Ker je ta način polnjenja mobilnih naprav med uporabniki nadvse priljubljen, ne preseneča, da so z njim inženirji podjetja Asus opremili kar računalnik “vse v enem”. Ti so s tehnologijo brezžičnega polnjenja Qi opremili osebni računalnik Zen AiO 27 All-In-One, ki je dovolj zmogljiv tudi za najzahtevnejša opravila.

Osebni računalnik “vse v enem” Asus Zen AiO 27 All-In-One je namreč opremljen z 68,6-centimetrskim oziroma 27-palčnim zaslonom ločljivosti 4K in nadvse zmogljivo strojno opremo. Ta namreč obsega Intelov procesor Core i7-8700T osme generacije, 16 gigabajtov sistemskega pomnilnika in vgrajeni prostor kapacitete 2,5 terabajtov, pri čemer dva terabajata zagotavlja klasičen trdi disk, 512 gigabajtov prostora pa pogon Solid State. Za tekoče poganjanje grafičnih vsebin pa skrbi grafična kartica Nvidia GeForce GTX 1050 s štirimi gigabajti lastnega pomnilnika.

Asus Zen AiO 27 All-In-One z zaslonom na dotik razpolaga tudi z bogato paleto priključkov. Tu namreč najdemo tri podatkovne vmesnike USB 3.1, dva podatkovna vmesnika USB 2.0, izhod HDMI in vrata Thunderbolt 3. Za kakovostni zvok je bilo poskrbljeno s 16-bitnim zvočniškim sistemom Harman Kardon in štirimi kakovostnimi zvočniki. Skupaj z računalnikom kupec prejme še kakovostno računalniško miško in računalniško tipkovnico.

Osebni računalnik “vse v enem” Asus Zen AiO 27 All-In-One pričakovano ni poceni. Za nakup vstopne različice novosti je namreč v Združenih državah Amerike treba odšteti okoli preračunanih 1.745 evrov, kar pomeni, da bo v Evropi njegova cena postavljena na okoli 2.000 evrov.


Prijavi napako v članku