Telefoni
10.12.2014 06:02
Posodobljeno 7 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zasebni zaslon Samsung Gear VR za 160 evrov!

Zasebni zaslon Samsung Gear VR bo zlahka prepričal ljubitelje sodobne tehnologije.
Zasebni zaslon Samsung Gear VR bo zlahka prepričal ljubitelje sodobne tehnologije.

Podjetje Samsung je onkraj luže ponudilo v prodajo zasebni zaslon Gear VR, ki je bil javnosti prvič predstavljen v začetku septembra na predvečer mednarodne konference elektronike IFA. Novost je trenutno mogoče kupiti le preko spleta (bit.ly/Sam-Gear-VR), za vstopno različico pa ameriški trgovci zahtevajo preračunanih 160 evrov (v Evropi okoli 200 evrov). Inačica z Bluetooth igralnim ploščkom je pričakovano dražja, saj je vrednotena na preračunanih 200 evrov, kar posledično pomeni, da bo zanjo v evropskem prostoru potrebno odšteti okoli 250 evrov.

Večpredstavnostni zasebni zaslon Samsung Gear VR je takoj požel veliko uspeha, saj temelji na osnovi naprave Oculus Rift, za izris slik na zasebnem zaslonu pa skrbi pametni mobilni telefon Samsung Galaxy Note 4. Novost prinaša izjemno vizualno izkušnjo, saj lahko uporabniki imajo najboljši sedež v kinu, se prestavijo na koncertni oder s polno 360-stopinjsko 3D sliko ali uživajo v igrah kot še nikoli doslej – v pravljičnih svetovih, kjer domišljija postane resničnost. Gear VR je za nameček še udoben, saj je izdelan iz oblazinjenih in lahkih materialov.

Zasebni zaslon Samsung Gear VR deluje popolnoma brezžično, zato uporabniki niso »privezani« za mobilnik, medtem ko uživajo v potovanju v namišljene svetove. Upajmo, da bo novost kmalu zašla tudi na evropski trg, vključno s prodajnimi policami slovenskih trgovcev.

Vas zanima več iz te teme?
Samsung telefoni

Prijavi napako v članku