Računalništvo, telefonija
09.07.2021 14:30
Posodobljeno 3 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo Zuum, Iskratel, Cosylab, CVS Mobile, Dinit in drugi

Ste iskalec zaposlitve? Olajšali smo vam iskanje in pripravili tedenski pregled najnovejših in najbolj iskanih prostih delovnih mest. Prijavi se še danes!
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.
Informacijski sektor še naprej potrebuje izkušene tehnične kadre. Najbolj iskani poklici so inženirji, razvijalci, programerji in strokovnjaki različnih področij.

Zaposlitev IT strokovnjaka je velika odločitev. Za izgradnjo IT oddelka je potrebno veliko časa in sredstev preden lahko učinkovito podpira vaše podjetje v spreminjajoči se tehnološki pokrajini. To se zavedajo tudi nekatera priznana slovenska podjetja, ki pospešeno iščejo izobražen tehnični kader.

Katera delovna mesta so najbolj iskana?

V hitro rastočem podjetju ZUUM zaradi širitve poslovanja vabijo v svojo ekipo večje število razvijalcev programske igralniške opreme (m/ž). Ste kreativni, inovativni in agilni ter si želite pridobivati znanje v dinamični mladi ekipi, kjer sta pomembna pozitiven odnos ter želja po strokovnem in osebnem razvoju?

Iskratel_logotip

Podjetje Iskratel zaradi povečanega obseda dela išče večje število inženirjev. Iščejo razvojne inženirje tako za programsko kot tudi materialno opremo. V poslovalnici v Mariboru iščejo junior in senior razvojnega inženirja za programsko opremo (m/ž). V svoje vrste pa vabijo tudi razvojnega inženirja za področje širokopasovnih omrežij (m/ž).

Konica Minolta Slovenija

Konica Minolta podaja izziv vsem skrbnikom servisnih pogodb (m/ž), da se pridružijo njihovi ekipi in pustijo svoj pečat. Vaša naloga bo izdelava prodajnih ponudb in predračunov, kreiranje nalogov in servisnih pogodb in druga administrativna dela.

Globalno tehnološko podjetje Cosylab išče štiri Senior Java razvijalce (m/ž), ki bodo sodelovali pri načrtovanju arhitekture, analizi tveganj, pregledu kode in splošnem timskem delu. Pričakujejo napredno znanje programskega jezika Java in izkušnje z ostalimi programskimi jeziki (C++ in C#).

K ekipi želijo dodati skrbnika in vzdrževalca aplikacije za upravljanje življenjskega cikla medicinskih produktov. Prevzel bo skrb za zanesljivo delovanje aplikacije codeBeamer, administracijo sistema, nudenje podpore, odpravljanje napak ter sodelovanje pri nadgradnjah aplikacije.

V procesu širitve iščejo tudi sistemskega arhitekta (m/ž), ki bi sodeloval pri razvoju in vzdrževanju medicinskih pripomočkov za protonsko in ogljično terapijo. Imeli boste možnost poglobiti svoje znanje s področja terapije z delci in razvoja produktov.

Delo v Cosylabu je odlična priložnost za odkrivanje pristnega skupinskega dela ter sodelovanja s strokovnjaki iz najpomembnejših raziskovalnih projektov na svetu. V svoje vrste vabijo
izkušenega C# razvijalca (m/ž), ki bo prevzel vodenje razvoja komponent na sistemu Windows.

Zaradi povečanega obsega dela želijo dopolniti ekipo s sistemskim inženirjem za področje fuzije (m/ž), ki se bo pridružil njihovemu globalnemu tehnološkemu timu v Ljubljani.

Služba: Išče se .NET programer (m/ž)

Dinit Card Services išče več novih sodelavcev na oddelku za razvijanje programske opreme. Vabijo več “full-stack” in “backend”
Java razvijalcev, ki bi prevzeli naloge načrtovanja, razvoja in vzdrževanja bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri izdelavi analiz in pripravi aplikativnih rešitev. Pričakujejo poznavanje programskega jezika Java in orodja Spring Boot ter poznavanje različnih spletnih orodij.

Zaposlijo tudi izkušenega .NET razvijalca, ki bo dobil priložnost nadgraditi svoje znanje programskega jezika Microsoft .NET. Zaželene so izkušnje in poznavanje razvojnih tehnologij ter orodij MVC, TypeScript, PowerShell in ostalih. Čaka vas ekipno delo v pozitivnem kolektivu in delovno razmerje za nedoločen čas.

CVS Mobile išče izkušenega sodelavca z znanjem VB NET-a za delo v razvojni ekipi. Zaželeno je obvladovanje VB NETA-a ter poznavanje MS SQL.

Pridružite se ekipi Comtrage Gaming, vodilnemu dobavitelju programske opreme in tehnologije za igralniško industrijo. Visoko usposobljena ekipa išče sodelavce vodilne inženirje za zagotavljanje
kakovosti (m/ž), ki bodo delovali kot ključna kontaktna točka za vse vidike zagotavljanja kakovosti in ki bo usklajeval notranje in zunanje vire projekta.

Še vedno aktualna delovna mesta:

firmware_razvojni_inženir

Blagovni znamki EQUA in GOAT STORY v svoje vrste vabijo firmware
enginnerja (m/ž). Njegove naloge bodo obsegale programiranje mikrokrmilnikov, programiranje v jeziku C/C++ in razvoj tehničnih rešitev.

Hitra in rastoča ekipa AgileDrop v svoje vrste vabijo nove
Vue.js razvijalce/ke, ki bi se pridružili in nadaljevali uspešno digitalno zgodbo. Čaka vas redna zaposlitev za nedoločen čas, možnost delo od doma ali pa delo v pisarni, ki ti je najbližje (LJ, MB, CE, NM).

Poslovno priložnost ponujajo tudi PHP razvijalcem in razvijalkam, ki bi se pridružili izkušeni in zagnani ekipi. Najprej vas čaka uvajalni projekt, kjer se boste naučili praks razvoja Drupal aplikacij. Pridruži se vam mentor, ki vas bo vodil skozi uvajalno obdobje. Pričakujejo dobro poznavanje PHP-ja in razumevanje MySQL-a ter natančnost in doslednost pri vseh nalogah.

Ekipa BE-terne išče pronicljive in motivirane strokovnjake z izkušnjami pri programiranju ERP rešitev. Vabijo inženir za
poslovne rešitve – CRM (m/ž), ki je pripravljen na kodiranje in druženje s prijetnimi sodelavci. Razvijali boste programske kode, opravljali teste na napravah in odpravljali napake v programski opremi.

Prav tako vabijo inženir za poslovne rešitve – BC/NAV (m/ž), ki ima dobre sposobnosti reševanja problemov. Sodelovali boste v razvoju aplikacij po meri, oblikovali poslovne procese in integrirali s pomočjo platforme Dynamics 365 ter izvajali testiranja konfiguracij.

Prosto imajo tudi delovno mesto podatkovni inženir (m/ž) z zaključeno 1. ali 2. bolonjsko stopnjo iz računalništva, matematike ali sorodnih področij. Skrbeli boste za velike sklope podatkov, razvoj in vzdrževanje arhitektur masovnih podatkov, izvajali testiranja na podatkovnih platformah in delali z najnovejšimi tehnološkimi trendi za upravljanje podatkov (Azure Cloud, Synapse …).

Poznate Python in ste mojstri na področju strojnega učenja? Prijavite se na prosto delovno mesto podatkovnega znanstvenika (m/ž) v podjetju BE-terna. Vaše naloge bodo čiščenje, analiziranje in vizualiziranje velike količine podatkov pridobivanje funkcij za uporabo v algoritmih strojnega učenja in podobne tehnične naloge.

Ekipa Be-terna išče izkušenega vodjo projektov (m/ž) z občutkom za stranke. Skrbeli boste za projekte vseh velikosti, tako za mala, srednja in tudi velika podjetja. Določali boste cilje v skladu s strankinimi potrebami ter kratkoročno in dolgoročno načrtovali kapacitete.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

T-2 d.o.o

Verovškova ulica 64a, 1000 Ljubljana, Tel: 064 064 064
Za podjetja in domove je dostop do interneta v večini primerov bolj pomemben kot njihove druge podporne storitve. Praktično vsa podjetja potrebujejo internetni dostop za vsako delovno ... Več

PRIMO TELEFONIJA d.o.o.

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 07 490 14 50
Diamantni partner

ISF TEAM d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
ISF Team poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več
Zlati partner

SOPHOS d.o.o.

Germova ulica 9, 8000 Novo mesto, Tel: 07 393 56 00
Podjetje Sophos je sinonim za zagotavljanje IT varnosti in varovanje podatkov za podjetja. Danes njihovi izdelki varujejo več kot 240.000 podjetij in 100 milijonov uporabnikov. Zaupajo ... Več