Računalništvo, telefonija
16.04.2021 11:00
Posodobljeno 4 tedni nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zaposlujejo Dinit, MAOP, Strim Plus in drugi

Za vas smo pripravili tedenski pregled najbolj iskanih zaposlitvenih priložnosti. Med najbolj zaželenimi poklici so še vedno inženirji različnih strok, cenjeni pa so tudi razvijalci programske opreme in strokovnjaki z različnih področij.
Še vedno so najbolj iskane tehnične in strokovne stroke, še posebej razvijalci in inženirji.
Še vedno so najbolj iskane tehnične in strokovne stroke, še posebej razvijalci in inženirji.

Informacijski sektor se še vedno sooča s pomanjkanjem strokovnega kadra, zato je na trgu moč opaziti veliko povpraševanje po strokovnih poklicih, kot so inženirji, strokovnjaki različnih področij, programerji, razvijalci in vodje oddelkov.

Dinit Card Services išče več novih sodelavcev na oddelku za razvijanje programske opreme. Vabijo več “full-stack” in “backend” Java razvijalcev, ki bi prevzeli naloge načrtovanja, razvoja in vzdrževanja bančnih aplikacij, predlaganje sprememb in izboljšav ter sodelovanje s poslovnimi analitiki pri izdelavi analiz in pripravi aplikativnih rešitev. Pričakujejo poznavanje programskega jezika Java in orodja Spring Boot ter poznavanje različnih spletnih orodij.

Zaposlijo tudi izkušenega .NET razvijalca, ki bo dobil priložnost nadgraditi svoje znanje programskega jezika Microsoft .NET. Zaželene so izkušnje in poznavanje razvojnih tehnologij ter orodij MVC, TypeScript, PowerShell in ostalih. Čaka vas ekipno delo v pozitivnem kolektivu in delovno razmerje za nedoločen čas.

Podjetje MAOP d.o.o. želi dopolniti svojo izkušeno ekipo z back-end
razvijalcem programske opreme (m/ž). Tvoje naloge bodo obsegale: razvoj back-end sistemov za nove in obstoječe projekte, komunikacijo s front-end ekipo in ostale programske naloge. Iščejo tako izkušene kot manj izkušene razvijalce, zahtevajo le dobro voljo in veselje do učenja.

Še vedno aktualna prosta delovna mesta:

Ste izkušeni serviser tiskalnikov in fotokopirnih strojev? Potem ste idealna okrepitev za ekipo Strim plus d.o.o., eno izmed rastočih slovenskih podjetij na področju storitve najema in upravljanja tiska. Odgovorni boste za pregled in popravilo tiskalnikov in komponent, naročanje rezervnih delov ter tehnično podporo strankam.

Med najbolj iskanimi poklici ostajajo informatiki in specializirani inženirji, kar nakazuje na pomanjkanje kadra v informacijskem sektorju.

ELRAD-logotip

V skupini ELRAD iščejo informatika – programerja (m/ž) z izkušnjami in poznavanjem sodobnih praks za informatizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov. Če obožujete tehnologijo in se znajdete v svetu programskih jezikov, potem se pridružite ekipi ELRAD v Gornji Radgoni.

Podjetje Nibe, eno izmed vodilnih globalnih podjetij s področja rešitev za ogrevanje in hlajenje bivalnih prostor, išče dva nova sodelavca. V svoje vrste vabijo inženirja za testiranje programske opreme (m/ž), ki bo skrbel za preverjanje napak kot tudi za testiranje in preverjanje novih funkcionalnosti. Dobrodošel je tudi
sistemski inženir (m/ž), ki bo odgovoren za razvoj strojne programske opreme za t. i. PCB-je z manjšimi operacijskimi sistemi, kot tudi za naprednejše Linux sisteme.

Epilog doo_logotip

Ekipa Epiloga išče okrepitev. Zaposlijo razvojnika/matematika s poznavanjem operacijskih raziskav (m/ž). Dobrodošle so izkušnje s področja operacijskih raziskav, z znanjem razvoja v Spring Framework in aktivnim znanjem vsaj enega tujega jezika (angleščina ali nemščina).

Zelinka d.o.o. išče prodajalca IT opreme (m/ž), ki bi se pridružil njihovi prodajni ekipi. Prodajna ponudba zajema strojno in programsko opremo vodilnih blagovnih znamk, kot so IBM, Lenovo, 3M in druge. Kandidat bo odgovoren za pripravo prodajnih ponudb IT rešitev, izvedbo in samostojno vodenje projektov, analizo prodajnih trendov in druga administrativna dela. V zameno nudijo zaposlitev za nedoločen čas v dinamičnem in urejenem delovnem okolju, kjer boste dobili priložnosti za rast in učenje.

r

Comtrade Gaming v svoje vrste vabi novega sodelavca, in sicer angular inženirja (m/ž), ki bo odgovoren za oblikovanje, razvijanje ter implementacijo rešitev z uporabno najnovejših tehnologij in orodij.

Družba Vibor d.o.o. vabi razvijalca programske opreme (m/ž), da se pridruži njihovi izkušeni IT ekipi. Vaša glavna odgovornost bo razvoj programske opreme ter priprava različnih integracij. Pričakujejo vsaj 3 leta delovnih izkušenj, v zameno pa nudijo zaposlitev za nedoločen čas ter odlično jutranjo kavo, ki jo boste zagotovo z veseljem popili.

Za še več zaposlitvenih oglasov skočite na našo rubriko Zaposlitveni oglasi ali se prijavite na tedenske novice preko spodnjega obrazca.

Izberite področja, ki vas zanimajo

Vas zanima več iz te teme?
Zaposlitveni oglasi

Prijavi napako v članku