Računalništvo, telefonija
Igre
21.11.2022 07:14

Deli z drugimi:

Share

Zaključil se je drugi teden NACON FIFA 23 SDP

Oglejte si kratek povzetek drugega tedna slovenskega državnega prvenstva v videoigri FIFA 23.

V torek 15. 11., smo spremljali 2. igralni dan v NACON FIFA 23 DRŽAVNEM PRVENSTVU pod okriljem e-Športne Zveze Slovenije.

Dan se je začel s tekmo med Leonom Šardijem (Sneaky Foxes), lansko sezono 4. uvrščenim na DP in zmagovalcem kvalifikacij, Nejcem Permetom. Šardi je prevladoval skozi celotno srečanje in si priigral zmago s 3:1.

Na drugi tekmi je sledil dvoboj med Nejcem Šubicem in Nejcem Permetom, slednji je na tekmi, polni preobratov, izgubil tudi 2. tekmo. Šubic je torej slavil z rezultatom 3:2.

Najbolj zanimivi tekmi dneva pa smo spremljali med Markom Kotnikom in Anejem Puckom (Cyber Wolves eSports) ter med Markom Kotnikom in aktualnim državnim prvakom, Sašem Kavašem (Sneaky Foxes).

Na tekmi med Kotnikom in Puckom je bil Kotnik izrazito boljši in si je po rdečem kartonu enega izmed igralcev na strani Pucka v 45′, priigral zmago s 6:1 po tem ko je Puck v jezi prenehal igrati.

Zadnja tekma dneva in hkrati derbi dneva med Kotnikom, aktualnemu e-reprezentantu in Kavašem, aktualnemu državnemu prvaku.

Kotnik je kontroliral celotno srečanje in si priigral več zrelejših priložnosti in ob koncu slavil s 3:1.

Igralec tedna je postal Leon Šardi, ki je slavil na vseh treh tekmah.

V torek 22. 11., slednji predzadnji igralni dan, kjer bomo že videli obrise TOP4, a za to bo potrebno še malo počakati, zato vas vabimo, da nas spremljate na FIFA e-Sports Slovenia Facebook strani in ESZSlovenije Twitch kanalu.

Povezava do sponzorja prvenstva: https://www.bigbang.si/nacon-slovenija/


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
FIFA 22 EŠZS FIFA 23

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Za več informacij so vam na voljo pri E-športna zveza Slovenije (EŠZS)
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem E-športna zveza Slovenije (EŠZS)? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

Crayon

Šmartinska cesta 106, 1000 Ljubljana, Tel: 0597 87 142
Crayon je globalno podjetje, ki svojim strankam pomaga zgraditi komercialne in tehnične temelje za uspešno digitalno transformacijo v oblak. Ponujamo celovite IT rešitve migracij ... Več

RESULT d.o.o.

Celovška cesta 182, 1000 Ljubljana, Tel: 01 542 17 80
RESULT d. o. o. je podjetje, usmerjeno v razvoj poslovnih informacijskih rešitev. Sodelujejo tudi z večjimi svetovnimi podjetji, kot sta na primer IBM in Microsoft. Pri delu upoštevajo ... Več

ATELJE HERTIŠ d.o.o.

Laznica 63, 2341 Limbuš, Tel: 02 663 30 03
Se trudite povečati prodajo in privabiti nove stranke? Zakaj ne bi kar izkoristili promet, ki gre mimo vašega podjetja? Ali pa enostavno pritegnili obiskovalce določenega dogodka? ... Več

SOREX d.o.o.

Foersterjeva ulica 10, 8000 Novo mesto, Tel: 07 337 90 10