Obvestila podjetij
28.07.2011 16:59
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj je Flip IT poseben?

Verjetno ste v zadnjem času že slišali za storitev Flip IT in se morebiti celo vprašali o prednostih, ki jih prinaša. Storitev izkorišča vrsto novih pristopov v informacijski in računalniški tehnologiji, kot so računalništvo v oblaku, upravljani servisi in virtualizacija. Izrazi sami po sebi seveda ne pomenijo nič, če ne prinašajo koristi, Flip IT pa svojim uporabnikom in podjetjem zagotavlja ogromno prednosti. Preglejmo jih na hitro.
Nova spletna stran Flip IT
Nova spletna stran Flip IT

Za majhna in srednja podjetja z vsem, kar imajo veliki

Flip IT je v osnovi namenjen in prilagojen majhnim in srednjim podjetjem, ki največkrat nimajo časa, da bi se ukvarjala z vedno zahtevnejšo tehnologijo. S Flip IT rešitvami tako prejmete tehnologijo, ki je na ravni velikih podjetij, ob tem pa celo znižate stroške in prihranite na času.

Najem namesto dragih nakupov

Flip IT omogoča, da vso opremo in storitve, ki jih potrebujete, enostavno najamete. To pomeni, da vam ni potrebno prav ničesar kupovati ter da vse, kar se tiče računalništva in IT, plačate mesečno s fiksno, jasno specificirano in vnaprej znano položnico.

Vse kar potrebujete

V ceno najema je všteto vse, kar resnično potrebujete: strojna oprema, vaši najljubši programi, omrežje, internet, podpora … Vsi vaši podatki so zavarovani pred virusi in trojanskimi konji ter se avtomatizirano varnostno kopirajo. Mi poskrbimo za vse licence, nadgradnje in servis, kar pomeni, da vse okvarjene komponente brezplačno zamenjamo.

Prilagodite lastnim potrebam: hitrost in udobje

Flip IT v celoti postavimo v dveh delovnih dneh. Vse podatke in programe enostavno prenesemo, tako da prehoda pri delu ne boste niti opazili. Pričakujete novega sodelavca? Celotno delujoče okolje mu postavimo v nekaj urah.

Mobilnost, udobje, varnost, enostavnost …

Pri Flip IT je težko spregledati vse prednosti: mobilnost, udobje, varnost in enostavnost. Do vašega računalniškega namizja lahko dostopate s katerekoli naprave kadarkoli. To pomeni, da lahko vsak trenutek pregledujete vaše dokumente in uporabljate vaše programe, ne glede na to, ali je to službeni računalnik, domači prenosnik, iPad, pametni mobilnik … Vaše namizje bo vedno enako.

Nič problemov

Okvara računalnika, izpad omrežja ali interneta, nedelujoči strežnik, nestabilna programska oprema? Vse to je za vas sedaj zgodovina. Vse probleme odpravijo naši certificirani inženirji v ceni najema.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem Virtu d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri Virtu d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

FlipIT_logo

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem Virtu d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku