Računalništvo, telefonija
09.07.2020 12:16
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Zakaj bi nov računalnik kupil ravno poleti?

Kdaj uporabniki navadno kupimo računalnik? Ko ga potrebujemo oziroma ko ugotovimo, da stara naprava ne zadostuje več našim potrebam.

Prav poletje pa je za nakup računalnika primerno iz več razlogov. Študenti se pripravljajo na prvo leto, ki ga bodo preživeli od doma. Tudi, če ostajajo doma, bodo računalnik v študijske namene potrebovali bolj kot kadar koli prej. Poletje je odličen čas za nakup tudi pred odhodom na dopust, ko imamo zvečer končno dovolj časa, da si na prenosniku ogledamo novo serijo ali film. Šolarji lahko računalnik dobijo kot nagrado ob zaključku šolskega leta, hkrati pa jim priskrbimo orodje za začetek novega.

Zakaj poleti cene računalnikov padejo?

Zaupamo pa vam lahko še en precej bolj resen razlog za nakup računalnika poleti. Ob koncu poletja namreč izdelovalci najavijo nove procesorje in grafične kartice. Nove serije pa navadno povečajo zmogljivost in obdržijo ceno predhodnih. Tako jih izpodrinejo, starim modelom pa morajo trgovci znižati cene, če jih želijo prodati. To gre na roko kupcem, ki se lahko poleti nadejamo nižjih cen in razprodaj zalog.

Če želite imeti doma vedno najnovejšo tehnologijo, počakajte jesen. Če pa vas ne moti, da imate v svojem ljubljenčku prejšnjo generacijo strojne opreme (ker gre seveda še vedno za zelo kakovostne izdelke, ki povsem zadoščajo potrebam večine uporabnikov) in želite prihraniti kak evro, je poletje idealen čas za nakup računalnika.

V spletni trgovini PoceniPC.com so pripravili številne ugodnosti, hkrati pa zagotavljajo najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Poletna razprodaja prenosnikov in računalnikov je vedno odlična priložnost za nakup.

Poleg tega zagotavljajo podporo in strokoven servis tudi po prodaji, 12-mesečno garancijo na izdelke, in že omenjene odlične cene. Pri njih najdete odlične rabljene prenosnike in namizne računalnike poslovne kvalitete, kot tudi artikle z odprto embalažo, ki vam bodo služili še dolgo.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

TELEMACH d.o.o.

Brnčičeva ulica 49a, 1231 Ljubljana Črnuče, Tel: 070 700 700
Telemach je eno glavnih telekomunikacijskih podjetij v Sloveniji in hkrati najhitreje rastoči mobilni operater v državi. Uporabnikom ponuja napredne televizijske storitve v ločljivostih ... Več
Zlati partner

Endava

, ,
Zlati partner

ISKRATEL d.o.o.

Ljubljanska cesta 24a, 4000 Kranj, Tel: 04 207 20 00
Vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno preobrazbo Z več kot 70 leti izkušenj je podjetje Iskratel vodilni evropski ponudnik komunikacijskih rešitev za digitalno ... Več
Zlati partner

EGAL d.o.o.

Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Tel: 05 905 55 35
EGAL, d.o.o., Ljubljana je ekskluzivni zastopnik ameriškega globalnega podjetja Panduit za jugovzhodno in vzhodno Evropo, in sicer so predstavniki v 26 evropskih državah. Panduit ... Več