Telefonija
08.05.2021 13:16

Deli z drugimi:

Share

Za novi Galaxy S20 FE 4G bo treba odšteti..

Za novi Samsung Galaxy S20 FE LTE bo treba odšteti kar 669 evrov.
Za novi Samsung Galaxy S20 FE LTE bo treba odšteti kar 669 evrov.

Nedavno smo poročali, da se je na nemški spletni prodajalni pojavil pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S20 FE LTE. Tu dejansko gre za posebno različico telefona družine Galaxy S21, ki je nekoliko cenejša od obstoječih modelov. Kljub temu novost ne bo dosegljiva vsem. Njena maloprodajna cena za evropski trg je namreč postavljena na kar 669 evrov. Poleg tega novost ne ponija povezave v mobilna omrežja 5G, kar mnogim pričakovano ne bo ravno všeč.

Pametni mobilni telefon Samsung Galaxy S20 FE LTE je opremljen z mobilnim procesorjem Snapdragon 865, zato verjamemo, da bo novost kos tudi najzahtevnejšim nalogam. Za prikaz slik novi Galaxy S20 FE LTE uporablja zaslon AMOLED s 16,5-centimetrsko oziroma 6,5-palčno diagonalo, ločljivostjo FHD+ in frekvence 120 hercev. Preostala strojna oprema obsega še šest gigabajtov sistemskega pomnilnika in 128 gigabajtov sistemskega pomnilnika. Za zajem fotografij pa so na voljo trije fotoaparati, in sicer ločljivosti 12 milijonov slikovnih točk (glavna), 12 milijonov slikovnih točk in osem milijonov točk. Spletna kamera vsebuje tipalo ločljivosti 32 milijonov slikovnih točk.

Kote že omenjeno, pametni mobilni telefon Galaxy S20 FE LTE pričakovano ponuja povezljivost zgolj v mobilna omrežje 4G/LTE. Tu bomo sicer našli še vmesnike WiFi 6, Bluetooth 5.0, NFC, USB-C in DeX. Dovolj dolgo avtonomijo delovanja pa novemu mobilnemu telefonu zagotavljala baterija kapacitete 4.500 miliamper ur. Telefon bo odlično zaščiten tudi pred vodo in prahom, saj bo združljiv s standardom IP68. Zato nam bo zagotovo dobro služil tudi za več let.


Prijavi napako v članku