Računalništvo, telefonija
13.11.2012 15:14

Deli z drugimi:

Share

Z novim oglasom do interaktivnosti

Pridobivanje pozornosti spletnih uporabnikov med množico različnih informacij je lahko velik izziv. A ko njihovo pozornost pridobite, se zgodba šele začne. Ali boste predali želeno sporočilo uspešno, z oglasom omogočili preferenco blagovne znamke nad drugimi, povečali možnost za nakup? Z novo oglasno rešitvijo Httpool oglaševalcem omogoča več možnosti za uspešno doseganje oglaševalskih ciljev!
Z novim oglasom do interaktivnosti
Z novim oglasom do interaktivnosti

Nov produkt Httpool Engagement oglaševalcem omogoča lažjo pridobitev pozornosti obiskovalcev spletnih strani in interakcijo s svojo ciljno publiko. Oglas je prikazan na dnu spletne strani, torej izven standardnih oglasnih pozicij, in se prikaže le tistim obiskovalcem, ki izkažejo vsaj 2-sekundno aktivnost s premikom miške.

Ključne prednosti:

  • interakcija s ciljno skupino (HD video, nagradna igra, glasovanje, galerija, zemljevid poslovalnic, ipd. kar v oglasu) in
  • vključitev različnih digitalnih kanalov v samem oglasu (YouTube video, objave na Facebook zidu, povezava do Twitter-ja).

Oglasi niso prikazani na standardnih oglasnih pozicijah, temveč na dnu okna ter prekrijejo vsebino spletne strani. Ko se obiskovalec na uvodni pasici zadrži 2-sekundi se uvodna pasica razširi v glavni oglas, ki omogoča številne možnosti interakcije s ciljno skupino. Glavni oglas je ključni element oglasa in priložnost za oglaševalca, da posameznika navduši s svojo ponudbo oziroma mu jo na prijeten način predstavi, bodisi skozi kratek vprašalnik, glasovanje o najljubšem okusu/odtenku/modelu, ogledom videa, ali na drugačen način, ki omogoča dodano vrednost za posameznika.

Oglejte si predlog kreativne rešitve kar v živo. Vendar ne pozabite, oglas se bo pojavil šele, ko boste izkazali 2-sekundno aktivnost s premikom miške.

Vas zanima več? Pišite nam na info@httpool.si oziroma pokličite na 01 47 90 481.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem HTTPOOL d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri HTTPOOL d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem HTTPOOL d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku