Mrežna oprema
10.02.2012 11:17

Deli z drugimi:

Share

Z D-Linkom v oblake

D-Link oblačni usmerjevalnik
D-Link oblačni usmerjevalnik

Podjetje D-Link je s pričetkom leta 2012 začelo s predstavitvijo svoje D-Link Cloud tehnologije. D-Link Cloud je revolucionarna linija izdelkov, ki omogočajo enostaveno dostopnost, deljenje, vpogled in nadzor nad vašimi omrežnimi napravami – kadarkoli in kjerkoli. Do naprav kot so usmerjevalniki, kamere in omrežni trdi diski lahko dostopamo z uporabo računalnika, prenosne naprave kot je iPad ali s pametnim telefonom.

Priključi in uživaj

D-Link Cloud ne potrebuje nobenih zapletenih nastavitev. Naprave preprosto povežemo v omrežje, povežemo v mydlink račun, in že imamo svoj domači »oblaček«. D-Link Cloud produkti, ki so povezani v mydlink platformo so praktično vedno in povsod dostopni, saj jih je mogoče upravljati tudi preko 3G/4G ter 802.11 brezžičnih naprav (Wi-Fi).

Nadzor

D-Link Cloud usmerjevalnike je mogoče upravljati preko mydlink spletne strani. Varnostne nastavitve omogočajo pregled nad tem kdo uporablja vaše omrežje, kako in kdaj ga uporablja. Email opozorila vas obveščajo o morebitnih vdorih v omrežje in o novih uporabnikih, ki se v omrežje vključujejo. S posebnimi nastavitvami je mogoče uporabnikom omejiti dostop do interneta ter pregledovanje zgodovine iskanja za vsako napravo, ki je na oblak priključena. D-Link kamere pa vam pomagajo nadzorovati družinske člane, živali in dragoceno lastnino. Kamere so na voljo z in brez infrardečim osvetljevanjem za odlično sliko tudi po noči.

Skupna raba

D-Link Cloud pomnilniška naprava je varno mesto za shranjevanje vaših najpomembnejših elektronskih podatkov kot so slike, dokumenti, glasba in video posnetki. Vašo celotno knjižnico dokumentov in medijskih vsebin je mogoče deliti z vašimi prijatelji, sodelavci in družino. D-Link Cloud omogoča tudi izdelovanje varnostne kopije dokumentov in nadzor nad vašimi osebnimi podatki brez skrbi.


Prijavi napako v članku