Triki in nasveti
06.07.2013 09:02
Posodobljeno 8 let nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Z aplikacijo Cover Algorithm do pametnejše in energijsko učinkovitejše naprave Android

Mobilna aplikacija Cover Algorithm nas bo zagotovo takoj prevzela, saj bo opazno povečala energetsko učinkovitost našega pametnega mobilnika ali tablice Android. Novost namreč poskrbi, da se mobilna naprava samodejno izključi takoj, ko ta dejansko ni več v uporabi.
Mobilna aplikacija Cover Algorithm bo poskrbela tako za pametno odklepanje mobilne naprave Android kot za manjšo porabo električne energije.
Mobilna aplikacija Cover Algorithm bo poskrbela tako za pametno odklepanje mobilne naprave Android kot za manjšo porabo električne energije.

Na spletnem portalu Google Play najdemo številne aplikacije, s katerimi lahko bolj ali manj povečamo energetsko učinkovitost mobilnih naprav Android. Našo pozornost pa je pritegnila mobilna aplikacija Cover Algorithm, ki jo lahko uporabljamo na vseh pametnih mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih, ki imajo nameščen mobilni operacijski sistem Android 2.3 ali novejši. S pomočjo novega mobilnega programa lahko namreč preprečimo, da bi se nam mobilna naprava samodejno vključila tedaj, ko jo ne potrebujemo. Poleg tega se naprava samodejno izključi takoj, ko ta dejansko ni več v uporabi.

Mobilna programska oprema Cover Algorithm se lahko pobaha še z možnostjo, da se nam naprava samodejno aktivira oziroma odklene z uporabo enega od številnih vgrajenih tipal, kot so na primer tipalo bližine, svetlobe, pospeškomer, magnetno tipalo in še mnogo več. To dejansko tudi pomeni, da fizični gumbi za aktivacijo mobilne naprave Android niso več potrebi. Z uporabo novosti lahko celo preprečimo zaklep zaslona ob uporabi določenih aplikacij, kar bodo znali ceniti predvsem uporabniki cenovno ugodnih mobilnih naprav Android.

Izjemno uporabna mobilna aplikacija Cover Algorithm je na voljo za prenos na spletnem portalu Google Play, in sicer s klikom na spletno povezavo http://goo.gl/Z9lVS oziroma skeniranjem priročne kode QR. Uporabna nove mobilne aplikacije ni pretirano zapletena, bomo pa za njeno prilagoditev našim zahtevam in potrebam potrebovali kar nekaj časa. Če pa se vam bo kje vseeno zataknilo, lahko seveda računate na uporabnike Foruma Računalniških novic (http://goo.gl/bBIpG), ki vam bodo z veseljem priskočili na pomoč.


Prijavi napako v članku