Življenjski slog
Poslovne rešitve
26.01.2022 08:11

Deli z drugimi:

Share

Osnovna šola z lamami

YUNO je osnovna šola online, kjer uporabnike čaka posnet celoten javni učni načrt osnovnošolske snovi – vsak razred, vsak predmet, vsaka učna lekcija.

Znanje, osmišljeno, s strastjo in inovativnimi metodami, predajajo YUNO lame (lama: učitelj ali vodnik), ki že vrsto let poučujejo na javnih osnovnih šolah.

Vsake snovi se naučiš v enajstih minutah

Učna snov je predana preprosto, hitro in razumljivo. Vsaka učna lekcija portala YUNO je sestavljena iz video razlage z animacijo, ki nikoli ni daljša od enajstih minut, ter skrbno pripravljenih printabilnih učnih gradiv. Snov video razlage otrok utrdi z dopolnjevanjem zapiska, reševanjem vaj in preverjanjem rešitev.

Učni pripomoček, namenjen vsakemu

YUNO pomaga otrokom, staršem, učiteljem.

YUNO-osnovna-šola-online-1

Otrokom pomaga, kadar manjkajo v šoli, kadar razlage ne razumejo, kadar gre snov v učilnici prepočasi in si želijo več … Omogoča popolnoma samostojno učenje, saj uporabnik sam izbira, katere učne lekcije želi predelati. YUNO je skrbno prilagojena učnim željam in potrebam vsakega posameznika, tudi tistih s posebnimi potrebami ali težavami z disleksijo.

Starša popolnoma razbremeni šolskih skrbi – dostopno, pregledno in vodstveno. Z vpogledom v otrokov učni napredek ima starš možnost vplivanja na proces učenja s predlaganjem učnih lekcij. Otroku lahko neprestano pomaga in ga spodbuja na poti do znanja in boljših ocen.

Znanje v žepu

Naposled je dovolj iskanja, iz katerega učnega vira se je potrebno učiti. Nič več praznih zvezkov, nepreglednih učbenikov in beganja za znanjem. YUNO je dostopna kjerkoli in kadarkoli – na poti, doma, na počitnicah – na telefonu, tablici ali računalniku. Za ceno dveh ur individualnih inštrukcij so uporabnikom na voljo posnete lakcije vseh predmetov znotraj izbranega razreda osnovne šole, s posebnimi popusti za veččlanske družine.

YUNO je učni sopotnik na poti osnovnošolskega izobraževanja.

Več o spletni osnovni šoli YUNO na spletni strani www.yuno.si


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
izobraževanja izobraževanja na daljavo YUNO

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AVTERA d.o.o. – LINKSYS

Litijska 259, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 58 53 610
Linksys, internet - sinonim za kvalitetno mrežno opremo, ki zagotavlja stik s svetom. Zmogljiva, varna in zanesljiva oprema za dom in manjša podjetja. Rešitve, ki jih Linksys ponuja, ... Več
Zlati partner

DATALAB SI d.o.o.

Hajdrihova 28c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 252 89 00
Datalab tehnologije Podjetje Datalab Tehnologije d.d. se ukvarja z razvojem poslovne programske opreme za vodenje podjetij. S poslovnim informacijskim sistemom PANTHEON povečate učinkovitost ... Več

Minevra, Matjaž Kramar s.p.

Krallova 31, 8000 Novo mesto, Tel: 041-649-387
Kaj lahko za vas naredi podjetje Minevra? Živimo v digitalni dobi, kjer prevladuje računalniška in tiskalna oprema. Iskanje sebi primerno opremo je izziv in za mnoge zamudno opravilo. ... Več
Zlati partner

iRobot Slovenija

Masljeva ulica 3, 1230 Domžale, Tel: 01 530 04 60
Podjetje iRobot se kot vodilni svetovni proizvajalec robotov za domačo rabo že več kot 25 let posveča razvoju, oblikovanju in izdelavi robotov, ki ljudem pomagajo postoriti več. ... Več