Računalništvo, telefonija
23.03.2020 13:51
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

XR Alpe Adria Meetup s področja VR/AR/MR tehnologij 24. 3. 2020

Pridružite se dogodku na spletu.
Pridružite se dogodku na spletu.

Vabljeni na XR Meetup, na katerem boste spoznali VR, AR, MR – XR trende in dinenzije razširjene/virtualne resničnosti preko:

  • izzivov odprtega inoviranja ter uporabe VR/AR/MR tehnologij v Sloveniji in svetu,
  • primerov dobrih praks,
  • možnosti za pridobitev podpore in vavčerjev za podjetja ter start-upe, ki delujejo na področju VR/AR/MR oz. digitalne transformacije.

Vsi navdušenci XR tehnologij vabljeni, da se dogodku pridružite v čim večjem številu na spletnem meetupu, ki bo v torek, 24. marca 2020 v inovativnem 3D/VR tehnološkem okolju. Komunikacija bo potekala preko platforme.

Letna konferenca je bila zaradi zadnjega dogajanja s koronavirusom odpovedana, zato za jesen napovedujejo razširjeno regijsko Alpe Adria XR konferenco. Spremljajte družabne kanale podjetja, da boste zagotovo obveščeni.

XR Alpe Adria Meetup bo:

  • osvetlil nekatera pomembna vprašanja o prihodnosti in izzivih odprtega inoviranja ter uporabe VR/AR/MR tehnologij v Sloveniji in svetu,
  • predstavil projekte, stanje in povezala deležnike slovenskega VR/AR/MR ekosistema,
  • predstavil odmevnejše izobraževalne in tehnološke VR/AR/MR projekte v Sloveniji,
  • pokazal primere dobrih praks odprtega inoviranja, digitalne transformacije in prenosa VR/AR idej v podjetništvo in industrijo,
  • prikazal možnosti sodelovanja ter vzpostavitev sistema lokalnih inovacijskih centrov med Slovenijo in državami v regiji Alpe Adrija ter
  • predstavil možnosti za pridobitev podpore in vavčerjev za podjetja ter start-upe, ki delujejo na področju VR/AR/MR oz. digitalne transformacije.

Registracija

Udeležba na XR Alpe Adria Meetupu z uporabo virutalne platforme v XR okolju sta brezplačna. Prijava >>

Vsem prijavljenim bodo v ponedeljek posredovali ustrezne linke in navodila za uporabo platform za on line konferenčni sistem Zoom in inovativne XR platforme AltspaceVR.

Vse dodatne informacije o dogodku lahko dobite preko epošte: ales.pevc@tp-lj.si.

Vrhunec konference predstavlja srečanje z predstavnikom iniciative EU komisije, ki poteka pod geslom XR4ALL.

Tukaj si oglejte PROGRAM DOGODKA.


Prijavi napako v članku