Življenjski slog
30.03.2023 15:20
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi zvočna letev po zelo ugodni ceni

Edit / Dodano 3. 4. 2023

Zaloga Xiaomi zvočne letve po akcijski ceni so na žalost že pošle. Trenutna cena je 182,39 €.


Želite nadgraditi zvok vaše televizije? Zvočnih sistemov je ogromno in nekateri zahtevajo precejšen finančni vložek, ki pa so bolj ali manj namenjeni avdiofilom. Za manj zahtevne uporabnike, ki iščejo poceni način za dvig kakovosti zvoka, so soundbar zvočniki dobra rešitev. Dober primer tega je soundbar zvočnik Redmi TV, ki ga lahko TUKAJ dobite za ugodnih 42,23 €.

Soundbar zvočnik Redmi TV: glavne značilnosti

Xiaomi je pri zasnovi sledil že ustavljeni obliki soundbar zvočnikov oziroma zvočnih letev. Gre za enostavno in modno ohišje s črno mat površino, ki ne dopušča mastnih sledov ali prstnih odtisov. Dva polnofrekvenčna zvočnika ali zvočnika s polnim obsegom ter lastniški akustični algoritem poskrbijo za osupljivo zvočno izkušnjo, ki je najboljši približek kinematografski akustični tehnologiji. Za povezavo je na voljo tako brezžična (Bluetooth) kot tudi žična povezava AUX ali S/PDIF, kar pomeni, da je Xiaomi soundbar združljiv tudi z nekoliko starejšimi televizorji, ki jim na enostaven način podaljšajo življenjsko dobo.

Xiaomi Redmi TV soundbar zvočnik lahko pritrdite na steno ali namestite na mizo pod televizorjem. V vsakem primeru se bo zlil z okolico, povrh vsega pa se boste znebili odvečnih kablov in nešteto zvočnikov. Ravno to je čar soundbar zvočnikov. Za enako ali celo boljšo akustično izkušnjo ne potrebujejo zvočnika v vsakem kotu prostora.

Za še več informacij kliknite TUKAJ.


Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem.
Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Redmi soundbar


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,
Zlati partner

Huawei

Ameriška ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 080 9808

MegaSbajt, Sebastjan Sumina s.p.

Pot za Stan 16, 1351 Brezovica pri Ljubljani, Tel: 041 241 455
MegaSbajt je mlado podjetje, ki je ambiciozno pristopilo k izvajanju računalniških storitev in prodaje na področju informacijske tehnologije. Na podlagi strokovno in hitro izvedenih ... Več
Zlati partner

UL FRI

Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Tel: 01 479 81 03
Spoznali smo že, da so računalniki neverjetni stroji, za katere se zdi, da ni meja, da so sposobni narediti vse, kar si človek zamisli in tudi tisto, kar si danes večina ljudi še ... Več