Igre
30.03.2018 06:07

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi z igričarskim prenosnikom brez primere!

Prenosnik Xiaomi Mi Gaming Laptop za malo denarja ponuja veliko!
Prenosnik Xiaomi Mi Gaming Laptop za malo denarja ponuja veliko!

Verjetno je že marsikomu znano, da se izdelki podjetja Xiaomi na področju pametnih mobilnih telefonov lahko brez težav kosajo z izdelki vodilnih podjetij, hkrati pa so precej cenejši. To na srečo drži tudi za njegov najnovejši prenosni računalnik, ki je namenjen igranju grafično najzahtevnejših iger. Novost je opremljena s prodajno oznako Mi Gaming Laptop in za igranje iger ponuja 39,6-centimetrski (15,6-palčni) zaslon IPS ločljivosti 1.920 x 1.080 slikovnih točk.

Prenosni igričarski računalnik Xiaomi Mi Gaming Laptop je na voljo v štirih različicah. Najcenejši maloprodajne vrednosti zgolj preačunanih 769 evrov (na Kitajskem) je opremljen s procesorjem Intel Core i5, grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1050, osmimi gigabajti sistemskega pomnilnika, pogonom Solid State kapacitete 128 gigabajtov in trdim diskom kapacitete enega terabajta. Za najzmogljivejšo različico pa bomo morali odšteti preračunanih 1.154 evrov. Ta je sicer opremljena s precej zmogljivejšo strojno opremo, ki obsega Intelov procesor Core i7, grafično kartico Nvidia GeForce GTX 1060, 16 gigabajtov sistemskega pomnilnika, pogon Solid State kapacitete 256 gigabajtov in trdi disk kapacitete enega terabajta.

Igričarski prenosni računalnik Xiaomi Mi Gaming Laptop med drugim ponuja še osvetljeno tipkovnico v barvah ter priključke USB 3.0, USB-C, HDMI 2.0 in gigabitni ethernet. Novost ne bo pretirano težko prenašati naokrog, saj tehta le 2,7 kilograma in v debelino meri le 20,9 milimetrov. Ni slabo če vzamemo v zakup, da gre za prenosnik namenjen igranjem iger.


Prijavi napako v članku