Življenjski slog
30.04.2021 12:09
Posodobljeno 2 tedna nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi ročna svetilka za temačne dni

Xiaomi ročna svetilka sveti s svetlobnim tokom 1000 lumnov in ima kar 6 različnih funkcij.
Xiaomi ročna svetilka sveti s svetlobnim tokom 1000 lumnov in ima kar 6 različnih funkcij.

Ste že kdaj med sprehodom popolnoma pozabili na čas in vas je ujela tema? Ali pa ste se doma mučili s popravilom računalnika ali avta, ker preprosto niste videli kaj popravljate? Za take primere potrebujete Xiaomi ročno svetilko Youpin, ki jo lahko po zaslugi spletnega prodajalca Cafago dobite po akcijski ceni 24,64 evrov. Vse kar morate storiti je slediti TEJ POVEZAVI in izbrati, koliko svetilk potrebujete.

Zakaj izbrati ravno Xiaomi ročno svetilko? Kot prvo, podjetje Xiaomi je v zadnjih letih postal sinonim za visokokakovostne izdelke po ugodni ceni, ki pri izdelavi ne ubirajo bližnjic. To pomeni, da so njihovi izdelki varna naložba in zagotovilo za dolgo življenjsko dobo. Prepričala vas bo tudi strojna oprema znotraj Xiaomi svetilke.

Kaj se skriva pod kompaktno zasnovo Xiaomi ročne svetilke?

Dandanes od naših naprav pričakujemo, da so večnamenske in da imajo nešteto funkcij. Zaradi pritiska proizvajalci pogosto žrtvujejo kvaliteto za funkcionalnost. Xiaomi pa dokazuje, da so tovrstni izdelki lahko visokokakovostni. Xiaomi ročna svetilka ima kar 6 različnih funkcij, ki pa jih niti ne potrebuje, saj svojo glavno funkcijo opravlja izvrstno. Sveti z jakostjo 1000 lumnov in vas pomiri v vsakem temnem kotičku.

Xiaomi_rocna_svetilka
Xiaomi ročna svetilka ima na voljo 4 različne svetlobne načine.

Leča za profesionalno ostrenje zmanjša izgubo svetlobe in izboljša svetlobni učinek. Na 360-stopinjsko vrtljivem ročaju najdemo dva svetlobna vira, ki vam bosta osvetlila pot v vašem domu ali zunaj na sprehodu. Vklopite jo z enim samim pritiskom na gumb in z istim gumbom tudi upravljate različne načine osvetlitve. Na voljo so štirje svetlobni načini: bela svetloba, rdeča svetloba in utripajoča bela ali rdeča luč.

Za hitro polnjenje imate na voljo polnjenje preko USB C vhoda. Xiaomi svetilka je izdelana iz izbranih ABS materialov, ki je odporno proti obrabi in dovolj trpežno za dolgotrajno uporabo. Na samem okvirju boste zasledili številne izvrstne podrobnosti, kot so magnetni nosilec, nedrseča tekstura in svetlobna prevleka. Za nameček imate na voljo še eno dodatno funkcijo, z daljšim pritiskom na gumb boste aktivirali zvočni sprožilec, ki bo služil kot sredstvo za zastraševanje.

Xiaomi ročna svetilka je na voljo na TEJ POVEZAVI spletnega prodajalca Cafago, ki je do konca maja ali razprodaje zalog pripravil akcijsko ponudbo brez dodatnih dajatev.

Vas zanima več iz te teme?
Xiaomi Xiaomi ročna svetilka

Prijavi napako v članku