Življenjski slog
27.09.2022 16:34

Deli z drugimi:

Share

Xiaomi Robotski sesalnik za 220 evrov?

Robotski sesalniki so eni prvih robotov, ki so se množično naselili v naša stanovanja. So tudi eni tistih, ki nam najbolj olajšajo delo. Ni namreč veliko ljudi, ki bi sesanje imelo za hobi oziroma nekaj, v čemer bi neizmerno uživali.
Foto: Xiaomi
Foto: Xiaomi

Navadno so robotski sesalniki sicer neverjetno uporabne naprave, hkrati pa nam tudi močno ožamejo denarnico. Po drugi strani pa na spletu najdemo robotske sesalnike, ki so sicer ugodni, a svojega dela ne opravijo tako, kot bi si uporabniki želeli.

Potem pa so tu Xiaomi robotski sesalniki, ki jim zaupajo mnogi, hkrati pa so dostopni po zmerni ceni. Eden takšnih je Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C.

V spletni trgovini Cafago je zdaj na voljo po znižani ceni, in sicer za na povezavi https://bit.ly/3f9j4Ms lahko kupite že za 219,33 evra. Akcija velja do 30. septembra 2022 oziroma do razprodaje zalog. Robotski sesalnik Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C vam pošljejo iz evropskega skladišča, zato je upravičen carinskih dajatev.

Garancija za izdelek velja samo na Kitajskem. Za tujino garancija ne velja!

Kaj ta robotek zmore?

  • Opremljen je z lasersko navigacijo nove generacije, ki podpira več zemljevidov in hitro prilagodi način čiščenja.
  • 4-stopenjski način sesanja tudi najbolj skritemu prahu ne dopušča, da bi ga robotski sesalnik spregledal. Za sesanje ima na voljo 4000 Pa moči.
  • Mi Home APP daljinski upravljalnik omogoča enostavno in učinkovito upravljanje naprave.
  • Zaporedje čiščenja sob je mogoče prilagoditi glede na potrebe uporabnika. Prav tako lahko v aplikaciji nastavljate urnike sesanja.
  • Xiaomi Mijia Mi Robot Vacuum-Mop 3C ni samo sesalnik, saj tla tudi pobriše z mokro krpo. Inteligentni krmilnik rezervoarja za vodo enakomerno odvaja vodo in skrbi za neprekinjeno mokro brisanje tal.

Garancija za izdelek velja samo na Kitajskem. Za tujino garancija ne velja!


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
robotski sesalniki Xiaomi robotski pomivalci tal


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

TMSA.PINTAR d.o.o.

Podsabotin 47, 5211 Kojsko, Tel: 041 695 667
Zlati partner

E-LABORAT d.o.o.

Letališka cesta 5, 1000 Ljubljana, Tel: 01 565 52 92
E-laborat, svetovalno analitična družba, d.o.o. je vodilni slovenski center za raziskave poslovnega interneta. Vsako leto analizirajo poslovno učinkovitost več kot tisoč spletnih ... Več
Diamantni partner

OptiCyber3 d.o.o.

Ulica Jožeta Jame 14, 1210 Ljubljana Šentvid, Tel: 070 420 063
OptiCyber3 poskrbi za zanesljivo zaščito vašega računalniškega sistema Kako poskrbeti za zanesljivo zaščito računalniških sistemov? Za ustrezno varnostno zaščito in kar ... Več

OMREŽJE d.o.o.

Borovec 2, 1236 Trzin, Tel: 01 810 02 10
Združite vse na eni položnici in prihranite denar Ali še vedno plačujete storitve interneta, televizije ter fiksne in mobilne telefonije ločeno? Zagotovo ste že kdaj pomislili, ... Več