Strojna oprema
24.11.2005 08:02

Deli z drugimi:

Share

Xerox Phaser 6120 in Phaser 7400

Korporacija Xerox predstavlja nova barvna tiskalnika, in sicer visokokakovostni barvni tiskalnik Phaser 6120 in namizni barvni tiskalnik Phaser 7400. Xerox je omenjena produkta lansiral z namenom doseči rast prodaje v malih in srednjevelikih podjetjih.

Phaser 6120

Phaser 6120 natisne 5 barvnih strani na minuto in 20 črnobelih strani na minuto.
“Xerox namerava razširiti način prodaje svojih produktov, saj želi bolje servisirati trg malih in srednjevelikih podjetij,” je povedala Goranka Skok, direktorica podjetja Xerox Slovenija. “Phaser 6120 še dodatno razširja portfelj naših produktov, ki se prodajajo preko distributerjev in trgovin. Tiskalnik je oblikovno in cenovno zasnovan tako, da se bodo kupci pri nakupu pisarniških tiskalnikov najprej odločili zanj.”
Barvni laserski tiskalnik Phaser 6120 dosega visoko kakovost odtisov s pomočjo Xeroxove metode “2400 Enhanced Printing”, omogoča mreženje, podporo programom PostScript 3 in PCL 6 ter vsebuje certifikacijo za Pantone. Je enostaven za uporabo in vsebuje intuitivne mrežne namestitve za okolja Windows in MacIntoch. Obenem ponuja konsistentno barvno tiskanje in v nasprotju z drugimi tiskalniki nastopa skupaj s tonerjem, kar še dodatno zmanjšuje namestitveni čas.
Phaser 6120 upravlja z različnimi tipi in velikostmi medijev, od kartic, kuvert, nalepk in Xeroxovih novih tipov papirja Business 4200 ter DuraDocument. Z možnostjo tiskanja po meri (velikost papirja: 4*6 in 8,5*14 palcev), ponuja tiskalnik malim podjetjem fleksibilnost za tiskanje prodajnih predlogov, prezentacij ali promocijskih brošur. Omogoča tudi dvostransko barvno tiskanje, kar še zmanjšuje porabo papirja.

Phaser 7400

Xeros Phaser 7400 je najhitrejši namizni barvni tiskalnik svojega razreda. Malim in srednjevelikim podjetjem omogoča tiskanje kakovostnih brošur, prezentacij in ostalih dokumentov, pomembnih za uspešno poslovanje. Je izjemno hiter, saj natisne 36 barvnih in 40 črnobelih strani na minuto.
Omenjeni produkt je zadnji v vrsti 40 novih Xeroxovih pisarniških tiskalnikov in multifunkcijskih naprav, za katere je podjetje napovedalo lansiranje letošnje leto. V zadnjih dveh letih se je namreč osvežila in zamenjala celotna pisarniška produktna linija.
Xerox 7400 dosega hitre odtise papirja, kakovostne barvne odtenke in je izredno zanesljiv. Poleg papirja formata A4 tiskalnik podpira tudi velikosti papirja 12*18” in težje medijske materiale (do 270 gramov), tako da lahko na njem tiskamo brošure, prezentacije in vzporedna dela na različnih velikostih in kakovosti papirja. Kot dodatno opcijo nudi tiskalnik tudi možnost končne dodelave dokumentov, kot je vezava brošur, lepljenje listov in luknjanje dokumentov (naredi tudi do 1000 lukenj).
Phaser 7400 kupcem pomaga dosegati visoko produktivnost in potreben nadzor nad stroški ter tiskanjem materialov.
Oba tiskalnika vsebujeta oznako Energy Star, ki je del ameriškega državnega vladnega programa za pomoč podjetjem in posameznikom pri varovanju okolja.

Tiskalnika bosta v Sloveniji na voljo decembra.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

SAMSUNG GmbH, podružnica v Ljubljani

Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, Tel: +386 80 697 267
Samsung Electronics Co. je vodilni tehnološki gigant, ki navdihuje svet ter oblikuje prihodnost s prodornimi zamislimi in tehnologijami. Njihova poslovna filozofija, ki temelji na ... Več
Zlati partner

HOUSING Co. d.o.o.

Verovškova ulica 55a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 40 40
Housing Co. d.o.o. je svetovalno in izobraževalno podjetje na področju informacijskih tehnologij. Njihova temeljna dejavnost je prenos znanj v druga podjetja. Kot partner Red Hat ... Več
Zlati partner

GAMBIT TRADE d.o.o.

Savska cesta 3a, 1000 Ljubljana, Tel: 01 437 63 33
Podjetje Gambit trade d.o.o. je specializirano za rešitve vodenja prodaje in prodajnih skupin. Pomagajo vam pri uvajanju Microsoft rešitev … Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,