Igre
23.09.2013 10:59

Deli z drugimi:

Share

Xbox One bo mogoče uporabljati le v vodoravnem položaju!

Inženirji podjetja Microsoft so pojasnili, da bo njihovo novo igralno konzolo Xbox One v primeru poganjanja iger na zgoščenkah mogoče uporabljali le v vodoravnem položaju. V nasprotnem primeru namreč obstaja zelo velika verjetnost za uničenje tako optičnih zgoščenk kot bralnika.
V primeru uporabe zgoščenk bo morala biti igralna konzola Xbox One v vodoravnem položaju!
V primeru uporabe zgoščenk bo morala biti igralna konzola Xbox One v vodoravnem položaju!

Igralna konzola Xbox One bo novembra naprodaj v 21 izbranih državah, zanjo pa bo na ameriškem trgu potrebno odšteti preračunanih 380 evrov, v Evropi pa 500 evrov. Prvim kupcem Microsoftove igralne konzole bo takoj na voljo kar 23 vrhunskih iger, nove igre pa dobo prispele že na začetku prihodnjega leta. Tisti, ki se bodo odločili za nakup iger na optičnih zgoščenkah pa bodo morali vzeti v zakup, da bodo lahko novo Microsoftovo igralno konzolo lahko uporabljali le v vodoravnem položaju.

Inženirji podjetja Microsoft so namreč nedavno za spletni portal GameSpot pojasnili, da v primeru uporabe njihove nove igralne konzole Xbox One v navpičnem položaju obstaja zelo velika verjetnost za uničenje tako optičnih zgoščenk kot bralnika. V kolikor bodo igre nameščene na vgrajenem trdem disku jo bo moč uporabljati tudi v navpičnem položaju, saj hlajenje pri tem ne bo ogroženo.

Naj tu kot zanimivost še dodamo, da bo konkurenčno igralno konzolo PlayStation 4 moč uporabljati tako v navpičnem kot vodoravnem položaju brez bojazni, da bomo pri tem uničili bodisi optične zgoščenke bodisi bralnika. To bodo seveda znali ceniti predvsem tisti igričarji, ki jim v stanovanju primanjkuje prostora.


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

PROWEB SOLUTIONS, Sebastijan Jakomini s.p.

Potrčeva cesta 50, 2250 Ptuj, Tel: 041 739 655

RAČUNALNIŠKE STORITVE SREČKO GLUŠIČ s.p.

Rimska cesta 3, 8210 Trebnje, Tel: 031 499 455
G-Tech, Srečko Glušič s. p., je računalniško podjetje, ki se uspešno ukvarja s svetovanjem, prodajo, servisom in reševanjem osebnih podatkov na vaših računalnikih. Skrb za ... Več

shopi.eu, PAB d.o.o.

Kranjska cesta 14, 4202 Naklo, Tel: 04 257 51 50
Podjetje se ukvarja z zastopanjem in prodajo tujih blagovnih znamk. Več
Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več