Igre
28.04.2020 12:48
Posodobljeno 12 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

WWE se z letošnjo igro podaja v bolj arkadne vode

WWE 2K Battlegrounds bo v prodaji letos jeseni.
WWE 2K Battlegrounds bo v prodaji letos jeseni.

Trenutna pandemija je zagotovo ena največjih preizkušenj v zgodovini vodilne svetovne organizacije poklicne rokoborbe. World Wrestling Entertainment, ki s svojimi šovi že desetletja polni dvorane po vsem svetu, za razliko od velike večine organizatorjev zabavnih in športnih dogodkov nadaljuje s televizijskimi prenosi – z omejeno zasedbo in brez občinstva v zasebni dvorani v Orlandu, Floridi.

Kljub temu, da je podjetje pred dobrim mesecem dni velik del vsebin njihove priljubljene pretočne storitve WWE Network ponudilo brezplačno, je kasneje zaposlitev izgubilo kar nekaj zvezdnikov. Kmalu zatem je odjeknila še vest, da bodo ljubitelji letos prvič doslej ostali brez nove videoigre v seriji WWE 2K. Zato so se nemudoma pojavila vprašanja, če je organizacija v večjih finančnih težavah, kot se zdi, ali pa je odločitev preprosto posledica hroščate lanskoletne izdaje WWE 2K20, ki je požela salve smeha.

Sedaj smo izvedeli, da ni vse tako črno, saj bo konec leta vendarle na voljo novo poglavje, ki pa ne bo del dolgoletne franšize. WWE 2K Battlegrounds, kot igra nosi naslov, bo arkadno obarvana pretepačina razvojnega studia Saber Interactive, ki se je v preteklosti med drugim podpisal pod NBA Playgrounds, World War Z in predelavo The Witcher 3 za Nintendo Switch.

Zaenkrat o igri ni znano velikega, so pa ustvarjalci že postregli s prvim napovednikom, v katerem se pojavijo Dwayne “The Rock” Johnson, John Cena, Becky Lynch in Charlotte Flair. Čeprav je med rokoborskimi navdušenci opaziti precej nezadovoljstva s prihajajočo igro, velja spomniti, da to ni prva arkadna izkušnja za WWE. Nazadnje so se v manj realistične vode podali pred devetimi leti z WWE All Stars, ki se je izkazala za povsem solidno pretepačino. Obenem pa (vsaj) enoletni premor podjetju 2K Sports daje čas, da ustvari konkretno prenovljeno simulacijo, kakršno si ljubitelji ameriškega “wrestlinga” po vsem tem času tudi zaslužijo.


Prijavi napako v članku