Triki in nasveti
23.01.2015 07:38

Deli z drugimi:

Share

WhatSim: Prva kartica SIM za brezplačno uporabo WhatsAppa!

Telefonska kartica WhatSim omogoča brezplačno uporabo storitev WhatsApp v več kot 150 državah širom sveta!
Telefonska kartica WhatSim omogoča brezplačno uporabo storitev WhatsApp v več kot 150 državah širom sveta!

Mobilna aplikacija WhatsApp vse bolj pridobiva na priljubljenosti, saj ji programerji podjetja Facebook dodajajo nove funkcionalnosti kot po tekočem traku. Zaradi tega je bilo le še vprašanje časa, kdaj bo novost zašla na pametne mobilne telefone v odliki telefonske kartice SIM. Telefonska kartica WhatSim namreč omogoča brezplačno uporabo storitev WhatsApp v več kot 150 državah širom sveta in se poveže že več kot 400 ponudniki storitev mobilne telefonije.

Za nakup telefonske kartice WhatSim je potrebno odšteti 10 evrov (za naročilo v Slovenijo je potrebno prišeti še pet evrov za poštne stroške), po preteku 12 mesecev pa bo potrebno kartico ponovno napolniti za vednost 10 evrov. V osnovnem paketu je sicer vključena le možnost pošiljanja kratkih sporočil v okviru storitve WhatsApp, za pošiljanje slik pa bo potrebno dokupiti dobroimetje v višini vsaj petih evrov. S tem bomo prejeli 500 kreditnih točk, ki bodo zadoščale za 50 fotografij ali 10 videoposnetkov. Deljenje stikov in trenutne lokacije pa je zankrat onemogočena.

Prvo telefonsko kartico WhatSim je mogoče naročiti neposredno na spletni strani ponudnika, in sicer s klikom na spletno povezavo bit.ly/WhatSim.


Prijavi napako v članku