Programska oprema
25.04.2021 10:59

Deli z drugimi:

Share

WhatsApp končno z možnostjo pohitritve zvočnih sporočil!

WhatsApp bo omogočil uporabo istega profila na več različnih napravah hkrati.
WhatsApp bo omogočil uporabo istega profila na več različnih napravah hkrati.

Vsi dobro vemo, da ima mobilna aplikacija WhatsApp med uporabniki mobilnih naprav še vedno veliko privržencev. Trenutno jo namreč uporablja že več kot 1,5 milijarde posameznikov. Število uporabnikov, predvsem mlajših, pa se hitro povečuje. Ker pa ti zahtevajo vedno nove funkcionalnosti, programerji podjetja Facebook kot za stavo dodajajo nove možnosti. Ene so zgolj kozmetične narave, druge pa so nadvse uporabne.

Nova možnost aplikacije WhatsApp bo razveselila predvsem tiste, ki pogosto prejemajo glasovna sporočila, a nimajo veliko časa za poslušanje. Novost bo na voljo tako za mobilne naprave Android kot iOS in bo uporabniku omogočala, da na željo uporabnika pohitri predvajanje posnetega sporočila, kar pomeni, da ga bomo lahko v celoti slišali bistveno hitreje kot doslej (tudi do dvakrat hitreje).

Možnost pohitritve sporočil v aplikaciji WhatsApp je sedaj končno mogoča tudi za običajne uporabnike, in sicer v poskusni različici 2.21.9.4. Uporaba nove možnosti pa je nadvse enostavna. Tu namreč moramo le v meniju, ko predvajamo sporočilo, izbrati želeno hitrost predvajanja. Tu imamo na izbiro tri hitrosti predvajanja, in sicer 1X, 1,5X in 2X. Prehod me hitrostmi se izvede samodejno. Vsem uporabnikom pa bo možnost pohitritve sporočil v aplikaciji WhatsApp na voljo kmalu


Prijavi napako v članku