Računalništvo, telefonija
Poslovne rešitve
13.03.2023 13:08
Posodobljeno 1 leto nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Webinar: Zakaj v vaši organizaciji potrebujete Microsoft 365 E5 Security?

16. marca 2023, 11.00-12.30 se priključite na spletni strokovni seminar. Izvedeli boste, zakaj v vaši organizaciji potrebujete Microsoft 365 E5 Security in kako vam lahko SoftwareOne pomaga uspešno utilizirati vse varnostne funkcionalnosti E5 paketa.

Varnost in skladnost sta pomembni temi za vodje in direktorje v vseh organizacijah, saj sta ključna dejavnika tehnološkega uspeha. Nenehno je treba varovati vse večjo površino okolja ter ostati korak pred motiviranimi zlonamernimi akterji in nenehno spreminjajočimi se regulacijami.

Število in kompleksnost varnostnih tveganj se nenehno razvija in širi. Napadalci postajajo vse bolj prilagodljivi in iščejo nove načine za izvajanje svojih prevar, kar povečuje zapletenost načina in kraja gostovanja infrastrukture za delovanje napadov. Hkrati pa kibernetski kriminalci postajajo vse bolj varčni. Da bi znižali vire, ki so potrebni za napad, in povečali videz legitimnosti, napadalci ogrožajo poslovna omrežja in naprave, na katerih gostujejo napade spletnega ribarjenja (ang. phishing), zlonamerne programske opreme itd. Ali ste vedeli, da je bilo lansko leto 76 % podjetij žrtev prevar spletnega ribarjenja?

Rešitve, kot je Microsoft 365 (M365), so že opremljene z zanesljivimi zmogljivostmi za varnost, skladnost in upravljanje, vendar morajo organizacije še vedno redno pregledovati aktualne zahteve glede varnosti, upravljanja in skladnosti za svoje delovne obremenitve M365, da lahko učinkovito obvladujejo tudi morebitne pomanjkljivosti.

Če ste uporabnik M365 E3 ali E5 licenčnih paketov, se verjetno sprašujete, kako lahko uspešno utilizirate vse varnostne funkcionalnosti, ki vam jih paketa ponujata. Odgovor na to vprašanje boste dobili na spletnem strokovnem seminarju v četrtek, 16. marca 2023, ob 11. uri.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
webinar kibernetska varnost

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri SOFTWAREONE d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem SOFTWAREONE d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.
Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

E-športna zveza Slovenije (EŠZS)

Zvezda 19, 1000 Ljubljana,
E-šport je v preteklem desetletju doživel izjemno rast, tako glede gledanosti, raznovrstnosti in prihodkov. Povečana gledanost, k čemer so prispevale platforme za pretakanje vsebin ... Več

COMCOM d.o.o.

Lapajnetova ulica 29, 5280 Idrija, Tel: 05 372 20 20
Ukvarjajo se s: SAP svetovanjemPodatkovno analitiko in inženiringom Več
Zlati partner

SELECTIUM ADRIATICS d.o.o.

Letališka cesta 29c, 1000 Ljubljana, Tel: 01 543 88 88
Podjetje Selectium Adriatics d. o. o., ki v Sloveniji nastopa pod imenom Hewlett Packard Enterprise operated by Selectium, je lokalni zastopnik družbe Hewlett Packard Enterprise (HPE). ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več