Slika, tv, avdio
Projektorji
13.06.2024 14:48
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Wanbo T6 MAX: Pametni projektor, ki bo v dom prinesel obilo zabave

Pametni projektor Wanbo T6 MAX je ena tistih naprav, ki upraviči svojo ceno. Zdaj je na voljo za 195,29 €.
Foto: Wanbo
Foto: Wanbo

Android 9.0 za neomejen dostop do vsebin

Wanbo T6 MAX poganja operacijski sistem Android 9.0, kar pomeni dostop do spletnih virov in aplikacij. Projektor je opremljen z 2 GB delovnega spomina RAM in 16 GB prostora za shranjevanje, kar omogoča nemoteno delovanje tudi pri zahtevnejših aplikacijah. V središču sistema je zmogljiv štirijedrni procesor Amlogic 972, ki zagotavlja hitrejšo obdelavo podatkov in boljšo uporabniško izkušnjo.

Slika, ki je za domači kino povsem dovolj

Svetlost je ključni element vsakega projektorja, in Wanbo T6 MAX se lahko pohvali z 550 ANSI lumni. To pomeni, da je slika jasna in vidna tudi v prostorih, ki niso popolnoma zatemnjeni. ne bi ga pa uporabljali na prostem sredi dneva. Projektor podpira ločljivost 1080p (1920×1080), kar zagotavlja ostre in podrobne slike. Najnovejša tehnologija omogoča tudi podporo za 4K, kar je redkost v tem cenovnem razredu.

Velikost zaslona od 50 do 200 palcev

Ena izmed največjih prednosti Wanbo T6 MAX je njegova prilagodljivost glede velikosti zaslona. Projektor lahko projicira sliko v razponu od 50 do 200 palcev, kar pomeni, da je primeren tako za manjše sobe kot tudi za večje prostore. Razdalja projiciranja se giblje od 1,3 do 7,0 metra, kar omogoča fleksibilnost pri postavitvi projektorja. Dodatno pa projektor vključuje dva 5 W zvočnika, ki zagotavljata kakovosten zvok, vendar je za še boljšo avdio izkušnjo možno priključiti tudi zunanje zvočnike.

Zagotovo boste našli povezljivost, ki jo iščete

Wanbo T6 MAX je opremljen s številnimi priključki, vključno z HDMI, AV, USB in izhodom za slušalke. To omogoča enostavno povezovanje z različnimi viri, kot so medijski predvajalniki, igralne konzole, osebni računalniki, pametni telefoni, tablice, prenosniki, DVD predvajalniki in USB ključki. Poleg tega podpira tako Wi-Fi kot Bluetooth, kar omogoča brezžično povezovanje in sinhronizacijo zaslona s pametnimi napravami.

Samodejno ostrenje zelo poenostavi upravljanje

Ena izmed naprednih funkcij Wanbo T6 MAX je avtomatsko ostrenje. Ta funkcija poskrbi, da je slika vedno jasna in ostra, ne glede na razdaljo ali kot projiciranja. To je še posebej uporabno pri hitrih predstavitvah ali menjavi lokacije projektorja, saj vam ni treba izgubljati časa z ročnim prilagajanjem ostrine.

Več o projektorju Wanbo T6 MAX najdete na spletni strani www.tomtop.com, kjer je tudi na voljo za nakup. Tokrat po akcijski ceni 195,29 € in iz evropskega skladišča v Nemčiji.


Obvestilo Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Omenjena ponudba velja v času pisanja tega članka. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku
Članek je pripravljen v sodelovanju s podjetjem Tomtop.
Vas zanima več iz te teme?
projektor


Kaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

OD A – Ž d.o.o.

Mariborska cesta 128, 3000 Celje, Tel: 041 627 640
Zlati partner

AGENCIJA ODMEV

Gregorčičeva ulica 3, 1000 Ljubljana,

MLACOM d.o.o.

Pot heroja Trtnika, 1261 Ljubljana - Dobrunje, Tel: 01 500 87 75
Tehnologija se nezadržno razvija naprej. Za vogalom je vedno novo odkritje, ki lahko spremeni tako zasebna kot poslovna okolja. Eden največjih izumov je zagotovo računalnik, ki ... Več

ADVANTECH SOLUTIONS d.o.o.

Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, Tel: 030 703 704
S čim se ukvarja Advantech Solutions? Na kratko: Podjetje Advantech Solutions ovrednoti temeljno sestavo vašega podjetja, da bo vaša pot do uspeha optimalna. Strokovnjaki oblikujejo ... Več