27.01.2011 09:09

Deli z drugimi:

Share

Vsi HD televizorji Panasonic do 28. februarja 2011 s 5-letno garancijo!

Najboljši proizvajalec plazmatskih televizorjev Panasonic nas zopet razveseljuje s 5-letno polno tovarniško garancijo na vse Full HD televizorje. S tem želi Panasonic dokazati, da so njihovi izdelki kvalitetni in vredni svojega denarja.
Vsi HD televizorji Panasonic do 28. februarja 2011 s 5-letno garancijo!
Vsi HD televizorji Panasonic do 28. februarja 2011 s 5-letno garancijo!

Za vse ljubitelje vrhunske slike pri ogledu športnih dogodkov seveda pridejo v poštev le plazma televizorji. Hitro gibajoči objekti so namreč pri LCD televizorjih zaradi slabih odzivnih časov zaslona praviloma zamegljeni.

Samo za primerjavo, če je realen odzivni čas LCD panelov, ki se uporabljajo v televizijah nekje med 2 in 5 ms, je popolnoma običajen odzivni čas plazma zaslona 0,001 ms, kar je kar 2-5 tisoč krat boljše, kot pri LCD televizorjih. Pri najnovejših 3D plazmah Panasonic, pa je ta odzivni čas še razpolovljen.

Za ogled športnih dogodkov, igranje računalniških igric ali ogled filmov v vrhunski kvaliteti Vam priporočamo plazma televizorje Panasonic serij S, G, V in VT, ki imajo vgrajeno 600Hz tehnologijo osveževanja slike in Intelligent Frame Creation PRO funkcijo.

To pomeni, da lahko med dve posamezni sličici, ki se prikažeta na zaslonu, po potrebi (če zazna izredno hitro gibanje objekta) vstavi med dve zaporedni sličici še do dvanajst dodatnih sličic. Rezultat tega je, da je objekt (na primer žoga), če leti še tako hitro, vedno kristalno jasna in ne vleče za seboj sence.

Televizorji serij G, V in VT imajo tudi THX certifikat, ki zagotavlja, da je prikazana slika (pravilnost barv, svetlobe, …) primerljiva celo s sliko, projecirano iz pravega filma v kino dvorani. Glede na serijo S, imajo televizorji serij G, V in VT vgrajene še boljše ekrane, priklop na internet, ki omogoča brskanje po spletu, avtomatsko nadgradnjo programske opreme televizorja, ob dokupu Panasonicove Web kamere pa tudi Skype v Full HD kvaliteti. Dodana sta še dva USB priključka, na katere lahko priključite medije z vsebinami, enega lahko uporabite za brezžično povezavo z internetom, ob dodatku zunanjega trdega diska pa lahko celo snemate TV programe direktno s televizorja na disk (ta funkcija ne deluje, če sprejemate analogni TV signal).

5 letna garancija velja le za televizorje, kupljene od uradnih prodajalcev znamke Panasonic v Sloveniji!

Nakup televizorja pri prodajalcu, ki Vam ne zagotavlja 5 letne garancije je znak, da je televizor pripeljan iz drugih tržišč, po možnosti tudi brez plačila dajatev, zato so lahko cene takšnih izdelkov sumljivo nizke.Taki prodajalci Vam televizor z veseljem tudi zapeljejo domov in zmontirajo, tako namreč lažje naredijo stvar “pod roko”, brez ali z lažnim računom.

Nakup takšni televizorjev Vam odsvetujemo, ker tudi redne 2 letne garancije ne boste mogli uveljavljati na servisu v Sloveniji, ampak le pri prodajalcu (če ga boste še našli in če Vam je sploh izdal račun).

Avtor: Gluhicom, Žiri, d.o.o., pooblaščeni prodajalec znamke Panasonic

www.gluhi.com

Tel: 04/510-6090

GSM: 051/476-000

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem GLUHICOM d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri GLUHICOM d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem GLUHICOM d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

Zlati partner

STROMBOLI d.o.o.

Cesta komandanta Staneta 4a, 1215 Medvode, Tel: 01 620 88 00
Revija Računalniške novice spada med najbolj uveljavljene medije s področja informacijskih tehnologij. Ponuja kakovostno vsebino za nizko ceno, namenjena pa je predvsem objavi novosti ... Več
Zlati partner

RMC Pro d.o.o.

Brilejeva 7, 1000 Ljubljana, Tel: 01 236 36 33, 031 475 850
Podjetje RMC Pro vam bo pomagalo pri postavljanju in uresničevanju strateških ciljev. Kolikokrat ste se kot odgovorni, kot lastnik podjetja, kot direktor, kot vodja projekta spraševali, ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več