Računalništvo, telefonija
21.02.2020 08:00

Deli z drugimi:

Share

Vse tiskarske storitve na enem mestu

.. Danes je pri tiskarskih storitvah zelo pomembno, da dobimo vse pri enem ponudniku. V praksi to pomeni, da pridemo k tiskarju, ki nam lahko zagotovi vse, kar potrebujemo ..
Vse tiskarske storitve na enem mestu
Vse tiskarske storitve na enem mestu

Ko vemo, da moramo nekaj natisniti, pa naj gre za diplomsko nalogo, letak, vizitke ali moramo zgolj nekaj fotokopirati, je pomembno, da imamo tiskarja, na katerega se lahko zanesemo. Le tako bomo vedeli, da bo storitev opravljena tako, kot si želimo, in bomo lahko ubili več muh na en mah. Pancopy Printstudio pooseblja to, kar smo omenili v prvem odstavku. Pri njih bomo namreč vse tiskarske storitve našli na enem mestu.

Zanesljiv tiskar vam bo prihranil čas in denar… V Pancopy Printstudiu se pohvalijo, da so poiskali rešitev za svoje stranke in jo ponudili širši množici – to je tisk na zahtevo ali preprosto digitalni tisk. Prednost pred klasičnim tiskom je predvsem hiter odzivni čas in nizka cena pri visoki kakovosti. Pred tiskom datoteke tudi preverijo, saj vsaka PDF datoteka zaradi morebitnih napačnih nastavitev ni nujno tudi primerna za tisk. Tako datoteke prilagodijo ali vas opozorijo na napake. Ko potrebujete hiter in kakovosten tisk, je zelo pomembno, da lahko zaupate svojemu tiskarju.

Tiskovine lahko po dogovoru po Ljubljani dostavijo še isti dan, po vsej Sloveniji pa v roku enega dne po naročilu. Zavedajo se namreč, da je čas v nekaterih situacijah lahko odločilnega pomena.

Pestra paleta storitev

Kot smo že omenili, v Pancopy Printstudiu nudijo res pestro paleto storitev. Omislite si lahko digitalni tisk koledarjev, vstopnic, kuvert ali drugih tiskovin. Digitalni tisk izvedejo v eni uri – tiskajo vse tiskovine (plakate, letake, brošure, načrte, koledarje, vizitke…) in dimenzije. Lahko jih obiščete ali storitev naročite kar prek spleta. Prav tako lahko vse naročeno prevzamete v poslovalnici ali prejmete s pomočjo dostave.

Tiskajo tudi plakate na različne formate in na različne gramature papirja. Potrebujete jumbo plakat? Ni problema. Pri izboru vam tudi strokovno svetujejo.

Najhitrejša vezava diplomskih nalog

Nudijo, kot so zapisali na svoji spletni strani, najhitrejšo vezavo diplomskih nalog v Sloveniji. Trije izvodi so nared že v eni uri. Če se vam ne bo mudilo, si bodo vzeli nekoliko več časa. Izbirali boste lahko seveda med različnimi barvami platnic, zlatotiskom oziroma potiskom sprednje in zadnje strani diplomske naloge in podobno.

Čeprav smo obdelali že kopico različnih možnosti, smo šele na polovici njihove ponudbe. So namreč tudi pravi naslov, če potrebujete vizitke. Barvne enostranske ali dvostranske vizitke lahko naročite kar prek spleta. Vizitke natisnejo po vaših zahtevah. Nudijo vse gramature in velikosti vizitk ter dodatne obdelave. Izbirate lahko med različnimi predlogami ali pa naročite strokovno oblikovanje vizitk.

Tiskajo tudi letake v barvni ali črnobeli tehniki. Pri letakih sta seveda poleg besedila pomembna tudi kakovost in izbira papirja. Vsaka podrobnost je pomembna, da se mozaik sestavi in je naročnik oziroma podjetje na koncu pri akciji uspešno.

Za vas bodo natisnili tudi načrte strojne in elektroinštalacije in arhitekturne načrte na najboljšem tiskarskem stroju, ki nudi najhitrejši in najbolj kakovosten izris. Zvežejo vam ga tudi v fascikel ali kako drugače, vse po vaših željah.

Odlične ideje za darila

Če želite kakovosten koledar, ki vas bo razveseljeval vse leto ali bi ga morda radi poklonili kot darilo, tiskajo tudi koledarje z želenimi motivi v različnih oblikah. Personaliziran koledar je odlično darilo za kakršno koli priložnost – za podjetja ali posameznike. Lahko si omislite poslovnega, družinskega, namiznega ali stenskega.

V zadnjih letih so zelo priljubljene tudi fotoknjige, ki so postale alternativa nekdanjim albumom s slikami. Tudi fotoknjiga je super unikatno darilo, ki večno obeleži najlepše trenutke.

Zavedajo se, da je poleg vrhunske kakovosti naročnikom pomembna tudi cena, zato uporabljajo materiale in načine, ki so dovolj kakovostni in dovolj poceni, da prepričajo. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

NEXT LINE d.o.o.

Ob železnici 16, 1000 Ljubljana, Tel: 041 776 822
Next line, specializirane storitve tiska pod eno streho V podjetju Next line iz Ljubljane so se osredotočili na specializirane storitve tiska s termičnimi, sublimacijskimi in ... Več
Bronasti partner

BIROMATIK NT d.o.o.

Ulica Staneta Severja 18, 2000 Maribor, Tel: 02 300 03 60
Storitve podjetja Biromatik NT Prednosti BIROMATIK-a so v izdelavi »butičnih programskih produktov«. To so specialne rešitve po želji uporabnikov. Vsaka stranka, ne glede ... Več
Zlati partner

AUDIO BM d.o.o.

Italijanska ulica 8, 1000 Ljubljana, Tel: 059 044 055
Kot eden najpomembnejših čutov nam sposobnost sluha omogoča povezovanje in socializiranje s preostalim svetom. Najpomembneje pa je, da nas sluh poveže z ljudmi in omogoča komunikacijo ... Več

AIDA TEAM d.o.o.

Ljubljanska cesta 15, 1241 Kamnik, Tel: 051 233 458, 041 794 798
Ena vidnejših in tehnološko naprednejših tiskarn na območju osrednje Slovenije je tiskarna Aida iz Kamnika. Vodi jo družinsko podjetje, ki deluje že 30 let, strankam pa  poleg ... Več