Življenjski slog
26.02.2021 08:13
Posodobljeno 1 mesec nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno bivanje

.. Pri sistemih, ki zagotavljajo ugodne bivalne razmere in učinkovit nadzor nad rabo energentov sta dve ključni zadevi: zagotavljanje nadzora in enostavno upravljanje ..
Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno bivanje
Vse, kar potrebujete za kakovostno in udobno bivanje

Najsodobnejša oprema

Najsodobnejša merilna in procesna oprema priznanih svetovnih proizvajalcev, pa naj govorimo o katerem koli področju, zagotavlja najboljše rezultate. Tako je tudi pri sistemih za nadzor v pametnih stavbah, s katerimi lahko nadziramo vse mogoče. Doma ali na delovnem mestu bo avtomatizacija procesov prinesla želeno raven udobja, varnost in tudi prihranke.

Podjetje Telem se kot uradni integrator in član alliance programa podjetja Schneider electric, na področju avtomatizacije zgradb naslanja na njihove celovite rešitve.

Nadzor temperature, kakovosti zraka …

Njihove rešitve zagotavljajo nadzor temperature v prostorih, prav tako vlage in kakovosti zraka, regulirajo ogrevanje in hlajenje ter upravljajo razsvetljavo v bivalnih ali poslovnih prostorih. V tem segmentu se lahko pri Telemu pohvalijo z uspešno izvedenimi projekti na področju farmacevtske industrije.

Toplotne postaje, kotlovnice …

To pa je le del vsega, kar vam lahko priskrbijo, saj z njihovimi sistemi upravljate tudi toplotne postaje, kotlovnice ali klimate v industrijskih ali večstanovanjskih objektih. Pri Telemu so na primer uspešno izvedli projekte kotlovnic v več stanovanjskih zgradbah, kot tudi upravljanje klimatov v prehrambeni in kovinski industriji.

E-mobilnost in električne polnilnice

Eden izmed segmentov, ki mu sledijo in bo v prihodnosti zagotovo beležil visoko rast, je tudi e-mobilnost. Svetovnim trendom sledijo tako, da so v avtomatizacijo vključili segment polnilnih postaj za električne avtomobile, kar dodatno poveča uporabno vrednost celotnega sistema.

Če želite že danes skočiti v prihodnost, je Telem pravi naslov za to. Več najdete na telem.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku