Računalništvo, telefonija
19.12.2020 07:41
Posodobljeno 4 meseci nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsak dan čist dom že za manj kot 58 evrov

Robotski sesalnik Robotic Cleaner lahko povežemo tudi s priročno aplikacijo na mobilnem telefonu.
Robotski sesalnik Robotic Cleaner lahko povežemo tudi s priročno aplikacijo na mobilnem telefonu.

Vsi se verjetno strinjamo, da dom potrebuje neprestano čiščenje. Če kak dan ne posesamo, na tleh že lahko vidimo, kako se nabira prah. Predvsem v kotih in tam, kamor stopimo bolj poredko. A zakaj bi zapravljali čas s sesanjem, če lahko namesto nas to opravi robotski sesalnik. Še posebej, če lahko kakovostni robotski sesalnik 3-v-1 Robotic Cleaner dobimo že za 57,99 evrov, in sicer na spletni prodajalni Cafago. Za to moramo le klikniti na TO POVEZAVO oziroma na povezavo https://bit.ly/3mDPlcR in pred zaključkom nakupa vnesti promocijsko kodo »CC4365« (brez narekovajev).

Robotski sesalnik Robotic Cleaner se lahko pohvali z močjo 1500Pa kar je dovolj, da tla posesa optimalno. Za njegovo napajanje skrbi zmogljiva baterija kapacitete 2.000 miliamper ur. To polnemo od pet do šest ur, robotu pa zagotavlja avtonomijo delovanja med 90 minutami in 120 minutami. Prav tako je sesalniku priložen 350 ml rezervoar, ki poskrbi, da sesalnik Robotic Cleaner brez težav očisti različne površine v našem stanovanju. Poleg tega je sesalnik kompakten in nam ne bo v napoto ter je združljiv s ključnima digitalnima asistentoma Amazon Alexa in Google Assistant

Več o zanimivem robotskem sesalniku lahko preberete NA POVEZAVI spletne trgovine Cafago, kjer lahko robotski sesalnik tudi naročite. Kot že omenjeno so v posebni akcijski ponudbi njegovo ceno oklestili na zgolj 57,99 evrov. Za ta izdelek tudi ne boste plačali ne poštnine ne carinskih dajatev (duty free), saj vam bo poslan neposredno iz skladišča v evropskem prostoru.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku