Računalništvo, telefonija
17.11.2020 22:28
Posodobljeno 7 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vsak dan čist dom že za manj kot 20 evrov

Robotski sesalnik Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner nam bo zagotovo dobro služil.
Robotski sesalnik Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner nam bo zagotovo dobro služil.

Dom potrebuje neprestano čiščenje. Če kak dan ne posesamo, na tleh že lahko vidimo, kako se nabira prah. Predvsem v kotih in tam, kamor stopimo bolj poredko. A zakaj bi zapravljali čas s sesanjem, če lahko namesto nas to opravi robotski sesalnik. Še posebej, če lahko kakovostni robotski sesalnik Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner dobimo že za 19,50 evrov, in sicer na spletni prodajalni TomTom. Za to moramo le klikniti na TO POVEZAVO.

Robotski sesalnik Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner se lahko pohvali z močjo šestih vatov, kar je dovolj, da tla posesa optimalno. Za njegovo napajanje skrbi zmogljiva baterija. Prav tako je sesalniku priložen 300 ml rezervoar, ki poskrbi, da sesalnik Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner brez težav očisti različne površine v našem stanovanju. Poleg tega je sesalnik Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner kompakten in nam ne bo v napoto.

Za izdelek tudi ne boste plačali poštnine, saj je ta že vključena v ceno. Za nakup pametnega robotskega sesalnika Robot Sweeper Smart Vacuum Cleaner na spletni strani TomTop za 19,50 evrov bomo morali pred nakupom le vnesti promocijsko kodo »HYWSV« (brez narekovajev). Več o izdelku in nakup pa lahko opravimo na TEJ POVEZAVI.

Za več izdelkov po močno znižanih cenah, preglejte ponudbo TOMTOP Shopping Carnival.

Obvestilo

Članek smo v uredništvu pripravili na osnovi objave v spletni trgovini. Pri nakupih iz spletnih trgovin veljajo pogoji nakupa posamezne trgovine. Pri navodilih ipd. pa obstaja možnost, da le-ta niso v slovenščini ali angleščini. Uredništvo ne prevzema odgovornosti za nakup. Za kakršne koli informacije ali reklamacije se obrnite na spletnega trgovca, uredništvo pa prosim obvestite (e-naslov uredništva: rn@stromboli.si), da se v bodoče opisom izdelkov iz teh spletnih strani lahko izognemo.


Prijavi napako v članku