Računalništvo, telefonija
22.06.2020 11:50
Posodobljeno 8 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrtljivi televizorji Samsung končno prispeli v Evropo

Vrtljiv televizor Samsung The Sero je vrednoten na kar 1.500 evrov.
Vrtljiv televizor Samsung The Sero je vrednoten na kar 1.500 evrov.

Tokrat imamo odlično novico za vse, ki za gledanje video vsebin prisegate na kakovostne televizorje. Podjetje Samsung je namreč v kar nekaj evropskih državah pričel s prodajo pametnega televizorja družine The Sero. Gre za poseben televizor, ki ima možnost vrtenja zaslona oziroma slike, in sicer na enak način kot je to mogoče na pametnem mobilnem telefonu ali tabličnem računalniku. Novost vključuje tehnologijo za orientacijo zaslona, ki se enostavno poveže z mobilnimi napravami uporabnikov in predvaja različne vsebine, in sicer tako vsebino vodoravnih kot tudi navpičnih formatov, ki so bili v osnovi pripravljeni za mobilno oziroma prenosno uporabo.

Televizor Samsung družine The Sero je opremljen s kakovostnim zaslonom QLED ločljivosti 4K, ki podpira tehnologijo HDR10+. Poleg tega razpolaga tudi s kakovostnim zvočniškim sistemom in sicer Dolby Digital Plus. To pomeni, da z novim televizorjem podjetja Samsung zagotovo ne bomo prikrajšani za užitek pri gledanju video vsebin. K temu bo veliko pripomogla tudi zaslonska matrika s 109,2-centimetrsko oziroma 43-palčno diagonalo.

Napreden in nadvse zanimiv televizor v evropskem prostoru ni ravno poceni. Trgovci so se od njega namreč pripravljeni ločiti za okoli 1.500 evrov. Kakovost in uporabnost imata pač svojo ceno.


Prijavi napako v članku