Tiskalniki in skenerji
14.02.2021 08:43
Posodobljeno 5 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski tiskalniki za samostojno izdajanje plastičnih kartic

.. Verjetno ste mnenja, da je tisk kartic zapleteno opravilo. Si predstavljate, da bi lahko plastične kartice natisnili kar v dnevni sobi ali celo na daljavo? Zdaj je to mogoče! ..
Vrhunski tiskalniki za samostojno izdajanje plastičnih kartic
Vrhunski tiskalniki za samostojno izdajanje plastičnih kartic

Edinstvena zasnova

Vizija Sigma namiznih tiskalnikov kartic je bila ustvariti uporabniku prijazne tiskalnike. Za začetek ima vsak tiskalnik priročno QR kodo, ki jo enostavno poskenirate in prikaže se vam uporaben video priročnik ali navodilo za specifično uporabo. Ob zagonu tiskalnika vas najprej pozdravi obarvan zaslonček, ki vas obvesti o stanju tiskalnika. Prikaže vam podatke o naročilu, o stanju kartične zaloge in tudi o morebitni posodobitvi tiskalnika. Sigma tiskalnik kartic lahko upravljate tudi na daljavo, saj je združljiv s pametnimi telefoni.

Sigma tiskalniki so opremljeni z TLS/SSL certifikati, kar pomeni, da tiskalnik enostavno priklopite in že lahko pričnete z delom. Namizni tiskalnik vas s pomočjo LED svetlobe celo opozori, kaj se dogaja v njegovem ohišju. Ohišje Sigma tiskalnika je zlahka snemljivo, kar vam omogoča lahek dostop pri vzdrževanju. Menjava traku še nikoli ni bila preprostejša. Trak enostavno spustite v ustrezen predalček in pripravljeni ste na delo.

Zastrašujoča inteligenca

Inženirji podjetja Entrust so naredili velik korak naprej pri razvoju Sigma tiskalnikov kartic. Od števila funkcij, ki jih premorejo Sigma tiskalniki, se človeku kar zavrti. Na voljo je tiskanje fizičnih in digitalnih kartic, in to kar istočasno. Ste naveličani hoje do tiskalnika? S pomočjo pametnega telefona lahko tiskate kadarkoli in kjerkoli.

Stigma namizni tiskalniki imajo tudi umetniško žilico. Vgrajene LED žarnice komaj čakajo, da tiskalni prostor spremenite v barve vašega podjetja. Tiskalnike kartic lahko tudi dodatno opremite z različnimi zalogovniki in tehnologijo za tiskanje pametnih kartic.

Vedno na varni strani

Inženirji niso pozabili na varnost. V vsak tiskalnik so vgradili platformo Trusted Platform Module (TPM), kar pomeni, da je tiskalnik zmožen samodejne regulacije certifikatov in dovoljenj. Sigma namizni tiskalniki kartic so opremljeni s tehnologijo Secure Boot, ki jih varuje pred zlonamernimi napadi virusov in ostalih zlonamernih kod.

Izmenjava podatkov med programsko opremo in tiskalnikom je šifrirana in za tatove neprebojna. Osebni podatki strank so prav tako šifrirani in se ne shranjujejo v tiskalniku. Na izbiro imate tudi možnost zaklepanja zalogovnika kartic. Vsaka izdelana kartica je opremljena z zaščito pred zlorabo in poneverbo. Želite neprebojni jopič okoli svoje kartice? Sigma namizni tiskalniki lahko brez dodatnega modula ustvarijo kartice s hologramskimi slikami in barvo, otipljivo na dotik.

S Stigma namiznimi tiskalniki so skrbi za varnost vaših strank stvar preteklosti. Vaša naloga je, da Stigma tiskalnik le prižgete in izberete barvo, ki se ujema z vašim razpoloženjem.

Več najdete na dinocolor.si. (P.R.)


Prijavi napako v članku

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

AVIOR d.o.o.

Tehnološki park 21, 1000 Ljubljana, Tel: 01 620 33 15
Avior d.o.o. z naprednimi tehnološkimi rešitvami in inovativnim pristopom premaguje ovire in odgovarja na izzive s področja telekomunikacij ter ostalih oblik povezovanja med ljudmi. ... Več
Srebrni partner

KONICA MINOLTA SLOVENIJA

Dunajska cesta 167, 1000 Ljubljana, Tel: 01 568 05 00
Konica Minolta je inovativno podjetje z “all-in-one” strategijo, ki stremi k ustvarjanju prepričljivih rešitev in storitev na področju upravljanja dokumentov ter povezanih naprednih ... Več

Fakulteta za uporabne družbene študije (FUDŠ)

Gregorčičeva ulica 19, 5000 Nova Gorica, Tel: 05 907 34 61
Fakulteta za uporabne družbene študije v Novi Gorici (FUDŠ) je bila kot samostojen zasebni visokošolski zavod ustanovljena leta 2006. Na fakulteti se izvajajo študijski programi ... Več
Zlati partner

RAČUNALNIŠKI MUZEJ

Celovška cesta 111, 1000 Ljubljana,