Življenjski slog
Poslovne rešitve
17.06.2022 10:59
Posodobljeno 3 dnevi nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Vrhunski baterijski sesalnik ali družinski član? Oboje!

Danes smo z uporabniško tehnologijo vse bolj povezani. Ne moremo se ločiti od pametnega telefona, ne moremo se ločiti od pametne ure .. Čas je, da spoznate tudi baterijski sesalnik, od katerega se prav tako ne boste mogli ločiti.
Mnogi uporabniki se strinjajo, da je to sesalnik, ki je pravi prijatelj in v določenem času postane družinski član. Foto: Vorwerk
Mnogi uporabniki se strinjajo, da je to sesalnik, ki je pravi prijatelj in v določenem času postane družinski član. Foto: Vorwerk

Zakaj imamo tehnološke novosti tako radi? Ker z njihovo pomočjo vse naredimo lažje in bolje. Naprave, ki jim posvečamo premalo pozornosti, pa so sesalniki. Čiščenje stanovanja je lahko z napravo, ki jo vlečemo za sabo in neprestano iščemo, katera vtičnica ja na optimalnem dosegu, mučno opravilo. Z baterijskim sesalnikom, pri katerem so snovalci mislili na vse, pa to opravilo postane ne samo otročje lahko, ampak tudi prijetno.

Baterijski sesalnik Vorwerk je naprava, ki jo, ko jo enkrat dobiš v roke, težko izpustiš. Vorwerkova pregovorna zmogljivost v kombinaciji z lahkotnostjo upravljanja je kombinacija, ki baterijski sesalnik Vorwerk postavi na vrh prehranjevalne verige. Mnogi uporabniki se strinjajo, da je to sesalnik, ki je pravi prijatelj in v določenem času postane družinski član. Prvi koraki sesanja vas utegnejo spomniti na prve korake najmlajšega družinskega člana, ko ste začutili pravo, pristno srečo in popolnost.

Opevajo ga starejši in mlajši uporabniki. Tisti, ki so živeli že z njegovimi starejšimi žičnimi brati in tisti, ki so Vorwerk spoznali šele zdaj. Gre za kultno znamko, pri kateri je zelo pogosto, da uporabniki, ko se nanjo navadijo, na manj ne pristanejo več. Roko na srce, je to značilnost vseh vrhunskih izdelkov.

Revolucionarna tehnologija pomivanja tal

Najbolj navduši nastavek za pomivanje tal. Upamo si trditi, da njegovi učinkovitosti ni para – je priključek, s katerim lahko tla hkrati posesate in pomijete. Na začetku vas lahko zavede majhnost sesalnika, a ob uporabi začutimo, da gre za pravo revolucijo. To postane posebej očitno, ko sesalnik tal ne le brezhibno obriše, ampak jih tudi posesa – gre dejansko za rešitev vse v enem. Nanj pritrdite krpo, pred in za njo pa so sesalne šobe, ki poskrbijo, da krpa vedno pomije čista tla in se na njej ne nabirajo večji kosi prahu ali las. Učinek je čistoča, ki ji ni para. 

Krpo navlažimo tako, da v priročen rezervoar nalijemo vodo in čistilo, ki ju doziramo po potrebi. Tako nikoli ni presuha ali preveč vlažna. Krpa poleg tega, da z njo brišete, za boljši učinek tudi vibrira in simulira brisanje z rokami. Ob tem opravilu smo kar pozabili, da je bilo pomivanje tal nekoč opravilo, ki smo se ga težko lotili.

Ena krtača za vse podlage

Kljub temu da imate pri baterijskem sesalniku Vorwerk na voljo ogromno možnih priključkov, nadaljujmo s krtačo oziroma nastavkom, ki je osnovno orodje baterijskega sesalnika Vorwerk. Sesanje tal, pa naj gre za laminat, ploščice ali preproge, je delo, ki ga obožuje. Hitro se prilagodi različnim površinam, vaša naloga pa bo le, da se s sesalnikom, ki tehta zgolj 3,3 kilograma, lahkotno sprehodite po prostoru. O prahu in smeteh po vašem sprehodu ne bo ne duha ne sluha.

Na vrhu ročaja sesalnika je stikalo za vklop in pod njim še eno za nastavitev jakosti. Uporabniško dovršeno in na dosegu roke. Krtača oziroma glava sesalnika ima za nastavljanje hitrosti vrtenja krtač nožno stikalo. Krtače na tleh lahko z dolgim pritiskom na stikalo tudi ustavimo in zgolj sesamo. Rezultat so še vedno brezhibno čista tla, a vemo, da dodaten nivo čistoče še nikogar ni motil.

Priključki, ki jim kar ni konca

Omenjena nastavka pa sta zgolj začetek popotovanja, saj je priključkov, ki si jih lahko omislite ob baterijskem sesalniku Vorwerk, res veliko. Zaradi priročnosti sesalnika boste odslej imeli več časa za ostale stvari, sesanje pa bo v vašem domu kar naenkrat postalo priljubljeno opravilo.

Zanimiva in nepogrešljiva je tudi šoba 2-v-1. Gre za nastavek, posebej zasnovan za čiščenje površin, ki so težko dosegljive ali nad tlemi. Poleg nastavka, ki z enostavno prilagoditvijo postane nekakšna metlica, je tu še zelo ozek nastavek, ki ga lahko podaljšamo in je zaradi svoje gumijaste zasnove še toliko bolj gibljiv in prilagodljiv. Ker so pri Vorwerku mislili na vse, lahko dokupite tudi nahrbtnik za sesalec, ki ga imate med sesanjem težje dostopnih površin, kot so police, strop ali karkoli drugega preprosto lahko na hrbtu, saj vas nikakor ne bo oviral.

Potem je tu še poseben nastavek, s katerim lahko namensko čistilo vtrete v jogi ali sedežno garnituro, nato pa z drugim vse to posesate. Brezhibne čistoče vašega doma še nikoli niste dosegli tako enostavno.

Če povzamemo, lahko s priključki, ki jih nudi omenjeni brezžični sesalnik, temeljito očistite preproge, trda tla in vzmetnice, po drugi strani pa manjši priključki omogočajo, da dosežete še tako težko dostopna mesta. Ne bo pa otročje lahko in igrivo samo sesanje stanovanja. Baterijski sesalnik Vorwerk se ne ustraši nobenega opravila. Kot nalašč je na primer tudi za sesanje avtomobila, kjer bo dosegel še tako ozke kotičke in šobe, ki so z nastavki klasičnih sesalnikov pogosto nedosegljivi. Njegova baterijska zasnova je tudi pri tem še ena češnja na torti, ki razveseli vsakogar, saj so težave z iskanjem vtičnic preteklost.

Baterijski sesalnik Vorwerk idealen tudi za uporabnike z alergijami

Sesalnik smeti zbira v filtrirni vrečki, ki prašne delce ulovi in jih zlepa ne izpusti na prostost. Zadržuje tudi delce, ki povzročajo alergije, zato je to sesalnik, ki ga priporočajo alergikom. Posoda za prah je preteklost, spoznajte filtrirne vrečke, ki jih je certificiral TÜV-Nord in zagotavljajo minimalen stik uporabnika s posesanimi prašnimi delci.

Vsakogar zanima, koliko časa bo lahko sesal, preden bo baterija prazna

Litij-ionska baterija, ki se nahaja v osrčju sesalnika, mu zagotavlja do 80 minut delovanja pri najmanjši moči. Koliko časa boste s popolnoma napolnjeno baterijo sesali v praksi? Izkaže se, da je baterija dovolj zmogljiva, da z njo temeljito posesate povprečno veliko stanovanje. Ko sesalnik vključite, pa je prednastavljeno pripravljen za uporabo na srednjih nastavitvah – torej na srednji sesalni moči in običajnem vrtenju krtače.

Če moramo posesati res veliko površino, si lahko omislimo tudi dve bateriji, saj je v sesalniku baterija enostavno dostopna in jo lahko zamenjamo v zgolj nekaj sekundah, za kar se lahko zahvalimo priročnemu zavihku na hrbtni strani. Poleg baterije se nahaja tudi filtrirna vrečka, ki jo prav tako snamemo z enim gibom.

Pri Vorwerku so se potrudili in uspelo jim je, da baterijski sesalnik Vorwerk nadaljuje tradicijo opevanih zeleno-belih sesalnikov – družinskih članov, ki vam jih bodo zavidali vsi. Morda pa omenjenih sesalnikov kdo, ki se za tovrstno tehnologijo ne zanima, še ne pozna, a ne bodite presenečeni, če vas bo ob pogledu na vaš lahkotni ples povprašal po njih. Konec koncev je baterijski sesalnik Vorwerk eden redkih, ki je kljub baterijski zasnovi še vedno videti sesalnik v pravem pomenu besede – in tako tudi opravlja svoje delo. Temeljito in do zadnje pikice. Pardon, do zadnjega prašnega delca.

Do 29.6.2022 lahko omenjen sesalnik v kombinaciji z različnimi priključki dobite v posebni akciji.


Prijavi napako v članku
Vas zanima več iz te teme?
brezžični sesalnik ročni sesalnik

PovezaveKaj berejo drugi?

Partnerji Računalniških novic Prikaži vse

KONCERN ENA d.o.o.

Koroška cesta 61, 3320 Velenje, Tel: 03 891 95 40
Koncern Ena upravlja spletno trgovino in-put.com, kjer najdete pester izbor računalniške in digitalne foto opreme. Več
Bronasti partner

E-MISIJA d.o.o.

Ljubljanska cesta 21d, 1241 Kamnik, Tel: 01 830 35 32
V E-MISIJI d.o.o. so v tridesetih letih svojega obstoja dokazali, da sodijo v sam vrh slovenske računalniške scene. Ne samo, da za njimi stoji več kot 20.000 zadovoljnih strank, ... Več

REDIT d.o.o.

Vodnikova cesta 232 , 1000 Ljubljana, Tel: 040 768 404
Podjetje Redit d.o.o. je za uporabnike ključnega pomena saj s svojimi storitvami poskrbi za nemoteno delo od doma oziroma za to, da računalnik deluje tako, kot od njega pričakujemo. ... Več

Makro Team d.o.o.

Ilaunigova ulica 5, 2230 Lenart v Slovenskih goricah, Tel: 040 410 451, 02 729 25 40
Ste mislili, da je IT podporna služba primerna le za večja podjetja? Zagotavljanje strokovne informacijske podpore bodisi na daljavo ali na fizični lokaciji ima številne prednosti, ... Več