Računalništvo, telefonija
28.01.2013 13:54

Deli z drugimi:

Share

Vrhunske audiofilske slušalke končno tudi pri nas: PSB M4U

Vrhunske slušalke M4U, legendarnega kanadskega podjetja PSB, so sedaj naprodaj tudi pri slovenski spletni trgovini www.digitalija-shop.si.
Vrhunske slušalke M4U, legendarnega kanadskega podjetja PSB, so sedaj naprodaj tudi pri slovenski spletni trgovini www.digitalija-shop.si.

Odlična novica za vse, ki zares cenite kakovosten zvok in nadzor nad hrupom: vrhunske slušalke M4U, legendarnega kanadskega podjetja PSB, ki je v njihov razvoj vložil 40 let izkušenj, so sedaj naprodaj tudi pri slovenski spletni trgovini www.digitalija-shop.si

Mojstrovino za audiofile odlikujejo zares udobne blazinice, delovanje tudi brez baterij in ne navsezadnje izjemen zvok. Kritiki se strinjajo, da je vgrajeno odstranjevanje hrupa nadpovprečno, navdušile bodo pa tudi tiste, ki ste veliko na poti. Slušalke so namreč zelo kompaktne, zložljive in povrh vsega pridejo tudi s konektorjem za letalske sedeže – nič več groznih letalskih slušalk, slabega zvoka in hrupa na potovanju!

Pri slovenskem ponudniku www.digitalija-shop.si vam ponujajo dva modela, cenejšega M4U 1 in dražjega M4U 2. Slušalke M4U (Music 4 You) so deležne odobravanja kritikov in so na požele nagrado Izdelek leta pri reviji Sound + Vision, ter pet zvezdic na testih pomembnih revij, kot so What Hi-Fi?, T3, Men’s Health in Stuff.

Pohval so bile slušalke serije M4U deležne tudi pri zvesti reprodukciji zvoka, saj tudi ob izključevanju hrupa okolice ohranjajo aktivne srednje tone, za razliko od drugih slušalk z aktivnim izključevanjem zunanjega hrupa pa dobro zvenijo tudi ob nizkih jakostih zvoka.

Model M4U 2 deluje v treh različnih načinih uporabe: aktivno izključevanje hrupa (ANC), aktiven način in pasiven način (brez baterij). Z enim kompletom baterij lahko v načinu ANC in v aktivnem načinu uživate kar 55 ur vrhunskega zvoka brez zunanjega hrupa. Ko v baterijah zmanjka energije enostavno preklopite na pasiven način in nikoli ne boste ostali brez glasbe.

Članek je pripravljen v sodelovanju s partnerjem TIFT d.o.o.
Za več informacij so vam na voljo pri TIFT d.o.o.
Ob kontaktu povejte, da ste objavo zasledili v Računalniških novicah.

Želite biti obveščeni o novostih, ki jih pripravljamo s partnerjem TIFT d.o.o.? Vpišite svoj e-mail in se prijavite na BREZPLAČNE e-novice, od katerih se lahko kadarkoli odjavite.Prijavi napako v članku