Računalništvo, telefonija
28.06.2019 06:00
Posodobljeno 2 leta nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Za to vrhunsko športno ročno uro bo treba odšteti 200 evrov

Športna ura Polar Ignite je resnično nekaj posebnega!
Športna ura Polar Ignite je resnično nekaj posebnega!

Merilnik aktivnosti je idealen način, kako spremljati svojo stopnjo aktivnosti in zdravja brez nekih dodatnih naporov in z visoko mero natančnosti. Spremljamo lahko vitalne znake, kvaliteto spanja in število prehojenih korakov. Danes na trgu fitnes merilnikov aktivnosti najdemo odlične naprave, med njimi pa še posebej izstopa nedavno predstavljena pametna ročna ura Ignite podjetja Polar.

Polar Ignite je vodoodporna fitnes ura z naprednim merjenjem srčnega utripa na zapestju in vgrajenim navigacijskim sistemom GPS. Ta vadbeni partner nove generacije vam pomaga, da izpolnite svojresničnipotencial in premaknete meje na pravi način. Pametna ročna Polar Ignite prinaša pregled vaše dnevne aktivnosti in vas usmerja k bolj uravnoteženemu življenju.

Pametno ročno uro Polar Ignite odlikujejo še kompaktna oblika, barvni zaslon na dotik z ločljivostjo 240 x 204 slikovnih točk in 5 dni avtonomije delovanja, oziroma 17 ur v načinu vadbe. Tu je na voljo merilec korakov in porabljenih kalorij ter seveda sledenje dejavnosti, kot so tek, kolesarjenje, plavanje in druge dejavnosti na prostem. Funkcija FitSpark pa omogoča, da prilagodimo svoje vaje glede na trenutno fizično stanje in našo sposobnost za okrevanje po opravljenih vajah.

Zajete podatke upravljamo s pomočjo aplikacije Polar Flow, ki je na voljo za pametne mobilne telefone ali prek spletne aplikacije. Možnost Nightly Recharge pa preko noči izmeri kakovost spanja in uporabniku priporoča urnike za vaje, izboljša kakovost spanja in splošno fizično stanje. Dimenzije novosti so 43 x 43 x 8,5 milimetrov, za nakup pa je treba odšteti okoli 200 evrov.


Prijavi napako v članku