Računalništvo, telefonija
02.10.2020 06:23
Posodobljeno 9 mesecev nazaj.

Deli z drugimi:

Share

Odlična pametna ročna ura po zmerni ceni

Pametna ročna ura Vivo Watch za malo denarja ponuja veliko.
Pametna ročna ura Vivo Watch za malo denarja ponuja veliko.

Pametne ure danes niso zgolj modna muha in stvar “tistih redkih”, ki si jih lahko privoščijo, temveč jih uporablja vse več ljudi, ki skušajo spremeniti svoj način življenja. Za kakovostno in uporabno pametno ročno uro pa nam ni treba odšteti veliko denarja, saj na trgu najdemo naprave, ki kljub zmerni ceni nudijo veliko. Ena izmed njih je nova ročna ura Vivo Watch.

Pametna ročna ura Vivo Watch prinaša elegantno obliko in nekatere druge privlačne lastnosti. Večja različica razpolaga z 4,6-centimetrskim zaslonom AMOLED, manjši model pa ima na voljo 4,2-centimetrski zaslon AMOLED. Ohišje je izdelano iz nerjavečega jekla, ki je močnejše od običajnih aluminijevih zlitin in se zlahka upre vsakodnevni obrabi in znoju.

Vivo Watch ima vgrajenih kar šest senzorjev, vključno s senzorjem za merjenje nasičenosti kisika v krvi, merilnikom pospeška ter s senzorji za zračni tlak, geomagnetizem, svetlobo okolice in pozicioniranje. Nadvse zanimiva pametna ročna Vivo Watch lahko sledi 11 vrstam športov, kot so na primer tek na prostem, plavanje, kolesarjenje in pohodništvo. Novost podpira tudi predvajanje glasbe, sistem za brezstično plačevanje NFC in glasovnega asistenta JOVI.

Avtonomija delovanja 42-milimetrske različice pri običajni uporabi znaša devet dni, medtem ko bo avtonomija 46-milimetrske različice znašala še enkrat toliko, in sicer do 18 dni. Oba modela pametne ročne ure Vivo Watch sta od 28. septembra dalje že na voljo na kitajskem trgu. Maloprodajna cena novosti je nadvse privlačna, saj je za vstopni model treba odšteti preračunanih 163 evrov.


Prijavi napako v članku