Igre
08.07.2020 16:00

Deli z drugimi:

Share

Vračajo se legendarni Worms

Vračajo se legendarni Worms
Vračajo se legendarni Worms

Čeprav ikonični Črvi zadnja leta bolj poredko pokukajo na plano, še vedno ostajajo priljubljena izbira za večigralsko zabavo na enem sistemu. Od zadnje igre v seriji so minila že več kot štiri leta, toda ekipa Team 17 je pred kratkim razkrila, da je njen veliki povratek tik pred vrati.

Nova igra našpičenih črvičkov nosi naslov Worms Rumble in namerava priljubljeno formulo začiniti z realno-časovno akcijo ter pridihom battle royale streljank. Tempo bo tokrat mnogo hitrejši, črvički pa se bodo po barvitih in deloma uničljivih nivojih premikali bistveno bolj agilno. Poleg klasičnega Deathmatcha bosta na voljo tudi načina na izpadanje Last Worm Standing in ekipni Last Squad Standing, obeta pa se tudi povratek prepoznavnih orožij.

Kako bodo dolgoletni oboževalci serije sprejeli preskok v hitrejše vode bomo videli še pred koncem letošnjega leta na PC, PlayStation 4 in PlayStation 5, pri čemer ne bo manjkalo niti navzkrižno večigralstvo med platformami. Če želite čimprej preizkusiti, kako novi Črvi delujejo v akciji, se lahko na sledeči povezavi prijavite za PC beta različico, ki bo zaživela 15. julija: https://mailchi.mp/team17/worms-2020-beta-sign-up


Prijavi napako v članku